Автосервиз на основен свидетел срещу уволнения полицай от Ловеч Йордан

...
Автосервиз на основен свидетел срещу уволнения полицай от Ловеч Йордан
Коментари Харесай

Данчо Катаджията мъсти на свидетели срещу него?

Автосервиз на главен очевидец против уволнения служител на реда от Ловеч Йордан Петков, прочут още като Данчо Катаджията, е бил потрошен. Миналата нощ незнайни мъже са счупили стъклата на обекта и на две коли с тръби, оповестява Нова телевизия.

След следствие на Нова ТВ той и Иван Иванов бяха уволнени.

Николай Панайотов преди време беше застрашен от сътрудника на Йордан Петков – Иван Иванов, че „ няма да просъществува “. В предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия той показа, че седмица преди действието е получил нови закани.

„ Имах закани. Подадох тъжба, само че нямаше безусловно никакъв резултат от това нещо. Една седмица преди случилото се алармирах институциите. Опитах се да се свържа с шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи, само че без триумф “, изясни Панайотов.

Той добави, че на няколко пъти е забелязвал Иван Иванов и Йордан Петков, прочут като Данчо Катаджията, да обикалят региона на сервиза и да оглеждат мястото. Но все още няма по какъв начин да се потвърди дали те двамата са причинители.

А все още е увеличена защитата на обекта. Въпреки всичко Панайотов е безапелационен, че няма да се откаже от свидетелстването по досъдебното произвеждане против двамата някогашни служители на реда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР