Авторитетното бразилско издание Globoesporte обяви, че футболистът на Ботафого Алекс

...
Авторитетното бразилско издание Globoesporte обяви, че футболистът на Ботафого Алекс
Коментари Харесай

В Бразилия: Лудогорец купи Сантана

Авторитетното бразилско издание Globoesporte разгласи, че футболистът на Ботафого Алекс Сантана към този момент публично е футболист на българския първенец Лудогорец. 25-годишният бразилец е парафирал контракт с разградските „ орли ”, като Лудогорец ще заплати 780 хиляди евро за услугите на Сантана (4,7 млн. бразилски реала), написа Гонг. 

Първоначално сумата бе предадена от „ O Dia ”, само че към този момент е доказана и от GloboEsporte. Преговорите са се водили по време на полуфиналите за Ботафого против Флуминензе за Купата на Рио.

В кариерата си за славния бразилски гранд играчът има 53 мача, в които вкарва 11 гола. Двата тима са създали още една договорка около тази. Ботафого притегля бранителя Рафаел Форстър и ще подпише контракт с бразилците до края на 2021-а година. Тимът към този момент закупи левия бек Витор Луис, десния бранител Кевин и нападателят Саломон Калу. Иначе, Алекс Сантана дойде в последния си тим след замяна с Родриго Линдосо от Интернасионал, като Ботафого има 90% от правата на футболиста, до момента в който другите 10% са на Колорадо, който също ще получи пари от трансферната сума.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР