Авторитетният вашингтонски мозъчен тръст, специализиран в анализите по въпросите на

...
Авторитетният вашингтонски мозъчен тръст, специализиран в анализите по въпросите на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Павел Вълнев застават зад инициативата “Три морета”

Авторитетният вашингтонски мозъчен концерн, профилиран в анализите по въпросите на Източна Европа Cepa.org разгласява коментарна публикация на ръководителя и зам.-председателя на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов и Павел Вълнев за Инициативата „ Три морета”.

В Центъра за европейски политически разбори се обръща особено внимание за задълбочаване на икономическата и политическата си интеграция, която ще укрепи партньорството си посредством вложения, свързващи автомагистрали, телекомуникации и енергийна инфраструктура. Чрез привличане на вложения от Съединените щати, Европейски Съюз и европейските столици, Инициативата ще донесе западни вложения с транспарантен източник в инфраструктурни планове, декларират Цветанов и Вълнев.

По думите на двамата, това ще насърчи спомагателни директни задгранични вложения (от трансатлантически институции и вложители – развой, който ще продължи да съблюдава правилата на правовата страна, прозрачността и положителните практики на ръководство.

Вълнев и Цветанов са безапелационни, че развиването на инфраструктурата в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) изостава от това в другите страни в Западна Европа.

“За да се в профил това противоречие, Инициативата „ Tри морета” беше основана през 2015 година за вложение в инфраструктура, свързваща 12-те страни членки на ЦИЕ, за възстановяване освен на комерсиалните благоприятни условия, само че и на демократичните институции в целия регион”, пишат още водачите на “Републиканци за България”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР