Авторът на първото попадение на за 2021 говори пред клубната

...
Авторът на първото попадение на за 2021 говори пред клубната
Коментари Харесай

Марин Петков: Искам Левски да спечели най-вече Купата

Авторът на първото попадение на за 2021 приказва пред клубната телевизия на тима. Юношата на клуба приказва към настоящи тематики на тима, като не пропусна и да благодари на почитателите за оказаната поддръжка. Ето какво показа младият нападател:

" Важно е като вкараш гол за Левски. След това е значимо да показваш с игра, че не е случайност. Трябва да оправдаваш упованията всеки един. Добре се почувствах. За страдание загубихме от Домжале. Беше значимо да стартираме годината с победа. Вчера победихме. Марти вкара доста хубав гол. Поздравявам го. Важно е във всеки мач да побеждаваме.

Почувствах се доста разчувствуван, когато се появих още веднъж на терена. С огромно предпочитание. Работим всички крепко. Готвим се за пролетния полусезон. Усещам отмалялост. Ако няма отмалялост, значи не работим добре. Условията са съвършени. Всичко е съвършено.

Стоянович изисква всеки един да дава максимума от себе си. Когато не го правиш, няма да получиш игрови минути. Радвам се, че ни гласоподава доверие. Надявам се всеки от нас да го оправдае. Искам Левски да завоюва най-много Купата. Феновете го заслужават. Видяхте през какво преминахме. Надявам се тази година да е по-успешна.

В Академия Левски научих по какъв начин да станеш мъж. В един миг отиваш на интернат на 12 години, надалеч от вкъщи. Важно е да направиш крачките - да станеш мъж и да превъзмогнеш неналичието на фамилията. Нивото при мъжете е друго. Надявам се по-бързо да се наложа. Най-обичам да играя зад нападателя. Това обаче го преценя треньорът. Мотивира ме отговорността, която ми се гласоподава. Надявам се това да е моментът на нова мощна генерация от школата на Левски. Перфектно се разбираме с. Приятели сме. Вкара доста прекрасен гол. За мен няма значение дали въвеждам или депозирам - значим е крайният резултат.

са добър тим. Надявам се точно на националния празник да дадем успеха на нашите почитатели. Искам да виждам мощен и борбен Левски. Първенството не остава на назад във времето. Играем мач за мач и би трябвало да даваме максимума от себе си.

Искам да благодаря на почитателите. Това, което прявят не е правено до момента по целия свят. Благодаря им, че не престават да ни поддържат макар слабите резултати. Надявам се тези слаби резултати към този момент да ги няма ", приключи нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР