Авторът на първото попадение на за 2021 говори пред клубната

Авторът на първото попадение на за 2021 говори пред клубната ...

Марин Петков: Искам Левски да спечели най-вече Купата

Авторът на първото попадение на за 2021 говори пред клубната телевизия на отбора. Юношата на клуба говори около актуални теми на отбора, като не пропусна и да благодари на феновете за оказаната подкрепа. Ето какво сподели младият нападател:

"Важно е като вкараш гол за Левски. След това е важно да показваш с игра, че не е случайност. Трябва да оправдаваш очакванията всеки един. Добре се почувствах. За съжаление загубихме от Домжале. Беше важно да започнем годината с победа. Вчера победихме. Марти вкара много красив гол. Поздравявам го. Важно е във всеки мач да побеждаваме.

Почувствах се много развълнуван, когато се появих отново на терена. С голямо желание. Работим всички здраво. Готвим се за пролетния полусезон. Усещам умора. Ако няма умора, значи не работим добре. Условията са перфектни. Всичко е перфектно.

Стоянович изисква всеки един да дава максимума от себе си. Когато не го правиш, няма да получиш игрови минути. Радвам се, че ни гласува доверие. Надявам се всеки от нас да го оправдае. Искам Левски да спечели най-вече Купата. Феновете го заслужават. Видяхте през какво преминахме. Надявам се тази година да е по-успешна.

В Академия Левски научих как да станеш мъж. В един момент отиваш на пансион на 12 години, далеч от дома. Важно е да направиш крачките - да станеш мъж и да превъзмогнеш липсата на семейството. Нивото при мъжете е различно. Надявам се по-бързо да се наложа. Най-обичам да играя зад нападателя. Това обаче го преценява треньорът. Мотивира ме отговорността, която ми се гласува. Надявам се това да е моментът на нова силна генерация от школата на Левски. Перфектно се разбираме с . Приятели сме. Вкара много хубав гол. За мен няма значение дали вкарвам или подавам - важен е крайният резултат.

са добър отбор. Надявам се навръх националния празник да дадем победата на нашите фенове. Искам да виждам силен и борбен Левски. Първенството не остава на заден план. Играем мач за мач и трябва да даваме максимума от себе си.

Искам да благодаря на феновете. Това, което прявят не е правено досега по целия свят. Благодаря им, че продължават да ни подкрепят въпреки слабите резултати. Надявам се тези слаби резултати вече да ги няма", завърши нападателят.

Източник: sportal.bg