Авторът на одобрения проект ще получи възнаграждение от 5000 лв.

...
Авторът на одобрения проект ще получи възнаграждение от 5000 лв.
Коментари Харесай

Комисията за финансов надзор обявява конкурс за изработване на лого

Авторът на утвърждения план ще получи заплащане от 5000 лева

Комисията за финансов контрол (КФН) разгласи конкурс за разработване на лого на институцията. Графичният знак би трябвало да е съгласуван с функционалностите за контрол на капиталовия, застрахователния и осигурителния пазар и визията на КФН като регулатор на динамичната среда на пазарите от небанковия бранш. Одобреният знак ще бъде изпозван в публични документи, интернет страниците на Комисията за финансов контрол, бланки, печатни материали, визитки, осведомителни носители, сувенири, албуми, и др.

От регулатора оповестиха и следните условия към плана на лого:
- да бъде подобаващ за печатане графично (пълноцветно, едноцветно - в черен цвят, едноцветно - в златист/сребрист цвят, линеарно и векторно)
- да бъде подобаващ за печатане като пластично изображение. (Пластичното изображение, проектирано в низина, би трябвало да подхожда на графичното изображение.)
- да разрешава и да наподобява хармонично в композиция със следния текст: " Комисия за финансов контрол " и " Financial Supervision Commission ".

Право на присъединяване в състезанието има всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания. Представените планове би трябвало да са направени само за задачите на този конкурс и да не са взели участие в други състезания. Проектите на лого не би трябвало да са придобили гласност и известност по отношение на друга институция, артикул, услуга и да са регистрирани като марка или различен обект на интелектуална благосъстоятелност. Всеки участник носи отговорност за авторството и оригиналността на създаването си. Авторското право върху логото, спечелило състезанието, ще бъде трансферирано в интерес на КФН. Авторът на утвърждения план ще получи заплащане в размер на 5000 лева при изискванията на актуалната публикация.

Конкурсът е очевиден. Проектите би трябвало да бъдат предадени или изпратени в КФН най-късно до 25 май 2018 година в това число. За въпроси и спомагателна информация искащите могат да се обръщат на телефон 029404789 и на e-mail [email protected].
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР