Автор: Инна Павлова Още по темата Валентина Безуханова, Сабина Гьошева

...
Автор: Инна Павлова Още по темата Валентина Безуханова, Сабина Гьошева
Коментари Харесай

С приятели на море


Автор: Инна Павлова Още по тематиката
Валентина Безуханова, Сабина Гьошева и Деница Бумбарова основават стилния бранд By FAR предходната година и към този момент продават в 35 магазина от висок клас във Франция, Съединени американски щати, Англия, Белгия, Испания, Австралия, Русия, Украйна, Дубай

Тюркоазеният нюанс се дължи на цъфтящия фитопланктон

Ставане късно, протяжно пиянство на кафе, излежаване към басейна, след това ликвидиране на време с коктейл в ръка до наложителната вечеря в ресторант. Или: рано сутринта с децата край морето, обяд, спане, циркулиране по руини и надуваеми крепости и по леглата в 10 след домашната вечеря. Възможно ли е тези два сюжета да се развият едновременно на едно и също място и за какво да си го предизвикваме?

Защо избираме взаимната отмора
" Диана Симеонова, в чиято заниманието трае компактно към този момент 16 години, без намек за напрежение. Приятелите от разнообразни краища на България стартират общите си ваканции на Нова година в Созопол,

" Ако забравим егото си още преди да тръгнем, не се впрягаме за нелепости и нямаме доста искания за всевъзможни неща, може да се почива взаимно ", Александър

Кои са провокациите

Един от проблемите при отмора с другари и фамилии е разликата в упованията. Напълно допустимо е всички да са удовлетворени и никой да не бъде афектиран на другия единствено в случай че съумеят да реализират едно: да тръгнат без искания, проекти и без упования към останалите. " Оставяш нещата да се получат от единствено себе си всеки ден ", поучава Диана и прибавя: " Не насилвайте нещата. Всичко се получава, когато няма изнервени хора. " Затова е значимо всеки да следва личната си стратегия. Често при тях тя се състои в взаимна закуска с кафе, а по-късно волна стратегия – плаж или водни спортове съгласно желанията. За вечеря са наложително дружно. " Общи занимания за всички е мъчно да се намерят. Обикновено се разделяме за избрани спортове, плаж, излети " Не се сеща за под напрежение миг, а в случай че се карат, то е за кардинални положения, хрумвания, само че и за бита. " Нямаме мрънкала, когато се съберем, всеки си посвива егото. "

" тотално мята АлександърТой е сигурен, че едни с други Също, в случай че имаш прекомерни искания за храна, място, стратегия и така нататък или предпочитание да си лидер на групата – ще е мъчно. " Винаги си има един-двама водачи и е хубаво да си добре с тях. " " Това въпреки всичко е отмора, а не някаква специфична задача. И мотото " Един за всички, всички за един " е неверна тактика ", Румяна
Другият главен проблем е програмата и напасването – всеки става и си ляга по друго време, има разнообразни хрумвания за превозване, тъй че от време на време се желае огромно самообладание, с цел да се нагодите. През годините в компанията на финансиста са спрели да се преценяват кой по кое време се разсънва и да се сърдят едни на други. " Сега всеки отива, когато желае на плаж, докъм обяд към този момент сме се събрали и заниманията стартират – без значение дали ще е някакъв спорт или четене на книги, напоителни диалози или безмълвно лежане. Когато би трябвало да пътуваме с коли до плажа, се постанова да се изчакваме заран, пият се дълги кафета и се закусва с вярата вероятно да се организираме в някакъв порядъчен час. Вечерта след плажа сме наложително на обща огромна вечеря, по-късно питейни заведения или приспиване на деца. "

За Румяна компликациите се трансформират с времето. Разказва, че се е случвало преди години да вървят на море по 15-20 души дружно с децата. " При недостигащите тогава заведения това правеше въпроса с изхранването сериозен. Докато се освободят толкоз места, някои от децата заспиваха на масата. Сега сме по-диспергирани като състав и провокациите са по-скоро вътрешни. "

Трудностите в организацията

Какво вършим със сметката
Въпрос за пари в компанията на Александър в никакъв случай не е ставало. " Който има по-висок бюджет, просто почива и различен път нормално. " Задължително вечерят най-малко един път в дребен гръцки ресторант в планината, в който няма риба, а най-хубавите бифтеци в района. Каквото и да употребяват, сметката постоянно е 10 евро на човек.

в случай че е допустимо да отид тук-там – да вземем за пример с бюджет 1500 и 3500 лева и едно от фамилиите не може да си разреши по-скъпото, отива на по-евтиното. Сметките се разделят поравно. " Така всеки се усеща добре. Винаги обаче, в случай че настрана семейство си е избрало скъпа дестинация и знае, че не е по силите на всички от компанията, просто си отпътува, без да прави обща организация. "

Румяна споделя, че методът към проблема " пари " се трансформира според от това къде са. " Ако логистиката е наше обвързване, създаваме система. Пробвали сме разнообразни – да решаваме ден за ден или авансово отговорниците за дните от седмицата. Най-успешната беше събирането на авансово на сума, с която потвърдили се в тази област пазарят множеството от нещата още първоначално. " Дори това в действителност да са в действителност най-хубавите ви другари и даже да сте ходили към този момент няколко пъти с тях на отмора, не е зле всякога преди да тръгнете дружно, да си припомните някои значими неща:

Свобода
секи да прави това, което желае.

Пари
П

Изберете вярно мястото
сновното нещо, което би трябвало да имате поради, когато избирате мястото, на което ще отседнете, е размера на пространството. Не е почтено едни да спят на разтегателен диван в хола, а други в спалнята с аспект към морето. Може да платите малко повече, само че да си гарантирате, че има задоволително стаи, с цел да може всеки да разполага свое лично пространство. Препоръчително е да има повече от една баня.

Споделете труда

Родителство

Избягвайте някои тематики за диалог

Внимавайте с алкохола
Към горното предписание включваме и алкохола – няколко мощни напитки могат да скапват настроението на компанията, в случай че след използването им започнете да спорите по-разгорещено по дадена тематика, или пък да извършите нещо друго, неприсъщо на трезвото ви аз.

Не бъдете егоисти

Разделяне на подгрупи
Половината от компанията желае да обикаля по питейните заведения, другата – единствено да се излежава. Нека е по този начин, така и така е по-добре да не прекарате цялото пътешестване като залепени.

Позволете си независимо време

Вземете си слушалки
Провъзгласени за ключа към сполучливото групово пътешестване, те в действителност могат да бъдат доста добра концепция за отбягване на неспокойствие.

Търпение и усмивки
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР