Автор и снимка: Григор Лилов, фейсбук и БулфотоЖурналистът Григор Лилов

...
Автор и снимка: Григор Лилов, фейсбук и БулфотоЖурналистът Григор Лилов
Коментари Харесай

Журналистът Григор Лилов за прекратеното дело за катастрофата с Караянчева: Нямало е катастрофа, имало е инсценировка

Автор и фотография: Григор Лилов, фейсбук и Булфото

Журналистът Григор Лилов излезе с пост във фейсбук по отношение на прекратеното дело за злополуката с Цвета Караянчева от предходната година.

Според него не е имало злополука, а е имало инсценировка. Ето и поста му.

" Както знаете, преди шест дни Прокуратурата заяви, че е прекратила делото за злополуката с колата на НСО, в която се возела Караянчева. Това станало по молба на самата председателка на Народното събрание.. Защо го е прекратила съгласно мен?

1. Защото правосъдните каузи са обществени, а в случай че това бъде засекретено, ще стане скандал.

2. Защото по такива каузи има обвинен – в тази ситуация 31-годишна дама, карала другата кола. А в случай че изобщо няма такава дама? Понеже до момента никой по този начин и не научи по какъв начин се споделя тя, не научи имената на фамилията й, никой не видя физиономията й, нито тази на брачна половинка и детето й! И даже импровизирано посредством медиите се заяви, че вднага след случилото, ей на - имигрирали незнайно къде. (бел. в случай че си обвинен, няма по какъв начин да минеш границзата с изключение на с позволение на съд). Кой тогава да изправят на подсъдимата пейка, по какъв начин да съдиш призрак, фиктивен преди време?

3. Имало трима очевидци. Те също като " обвинената " и до момента останаха изцяло анонимни – като призраци, за които се приказва, само че в действителност се фантазира.

4. Дори да намерят обвинена, като платят обилно на някое подставено лице, на едно дело може да се случи всичко. И да лъсне някой противен и абсурден факт. Какъв?. Точно преди една година, на 23 септември пуснах мой пост за „ драмата ”, станала на 15 септември - няма злополука, има инсценировка.

Година по-късно онази моя „ интрига ”, както я нарекоха част от коментиращите, към този момент публично, въпреки и мълчешком е доказана – посредством отхвърли от правосъден развой. Ето го и постът:



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР