Автопатрул при полицейското управление в Септември извършвал контрол над участниците

...
Автопатрул при полицейското управление в Септември извършвал контрол над участниците
Коментари Харесай

Рецидивист на пътя опита да блъсне с колата си полицай!


Автопатрул при полицейското ръководство в Септември правил надзор над участниците в придвижването. Към тях се доближил лек автомобил " Фолксваген “ и единият от униформените подал явен сигнал със стоп-палка на лидера да спре. Той обаче не се подчинил и даже ускорил скоростта, минал извънредно покрай патрулното возило и даже нанесъл лека вреда по бронята му.

Така той щял да блъсне единия от чиновниците, като единствено бързата реакция на униформения предотвратила сериозен случай. Автопатрулът го последвал със включена светлинна и звукова сигнализация на патрулния автомобил.

Преследването траяло до родното му село Виноградец, като мъжът съумял да спре на една от уличките му, изоставил фолксвагена си и бързо се укрил. Той е арестуван минути по-късно в жилището си. Оказало се, че това 54-годишен гражданин на село Виноградец, който е и систематичен извършител на разпоредбите за придвижването по пътищата.

Задържан е за период от 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) Септември, а по отношение на него е формирано досъдебно произвеждане за безчинство, съпроводено със опозиция на орган на властта и жестоко нарушение на публичния ред. Разследването е под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР