Автомобилното събитие на годината – „Международният автомобилен салон София 2019”

...
Автомобилното събитие на годината – „Международният автомобилен салон София 2019”
Коментари Харесай

Международният автомобилният салон София 2019 – най-престижното автомобилно събитие за годината

Автомобилното събитие на годината – „ Международният авто салон София 2019” ще се организира от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център . Над 75 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена повърхност ще показват най-хубавото от автомобилната промишленост. Ще бъдат показани 250 експоната, от които 14 нови модела мотоциклети.

Повече от 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели чакат посетителите на 24-то издание на автомобилния салон в София., 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации . Впечатляващ ще бъде и броят на колите с различно задвижване – 13 електрически, 5 plug - in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с мотори на метан.


Международният авто мобилен салон в София 2019” е едно от най-престижните изложби в района и едно от 12-те изложби в света, включени в формалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA) , наред с автомобилните изложби в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт и Токио.


Редица марки, които не успяхме да забележим на най-голямото автомобилно ревю във Франкфурт през септември, са заели свои площи за експозицията в София. Така 24-то издание на „ Международния авто салон София 2019” се обрисува да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната промишленост от форумите до момента, както и единственият салон в Европа тази година с присъединяване на всички водещи производители.


Изложители
ABARTH, ALFA ROMEO, AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, DR , FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, H Y UNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и други
Запазено място в ревюто имат също производителите и търговците на гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.


Атракции
Организаторите и изложителите са подготвили атракции, занимания и награди за посетителите. Повече от 150 автомобила за тест-драйв , проведени в 4 зони. Феновете на Формула 1 ще усетят част от атмосферата и адреналина на едно съревнование, управлявайки отдалечено задвижвани коли, основани на същински модели, по специфична спортна мини писта. За спечелилите ще има специфична премия – безвъзмезден абонамент за платформата „ Play Diema Xtra”. Посетителите на щанда на Shell ще могат да ревизират своите шофьорски умения и рефлекси чрез симулатор на пистата „ Фиорано “ в Маранело, Италия. За най-бързите ще има награди. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някои от последните модели коли, един от посетителите на ревюто ще има невероятния късмет да си тръгне с нов автомобил. Изборът е сред 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лв.. Официални сътрудници
ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, ЗК Лев Инс, Шел България, А1, Лазурит 94 и АВВ.


Р аботно време за гости
През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа.

Билети
Билетите за „ Автомобилен салон София 2019” са в продажба в мрежата на Ивентим. Предвидени са гъвкави разновидности за разнообразни групи гости и за другите дни и часове. Билетите за възрастни са с цена 10 лв., като след 17:00 часа e 8 лв.. За деца сред 8 и 16-годишна възраст, билетите надлежно са 6 лв. и 4 лв.. Билетите ще бъдат налични и по време на ревюто, в касите на изложбения център. Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Т ранспорт
Всички гости ще имат опция да употребяват буферния паркинг при метростанция „ Интер Експо Център - Цариградско шосе”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център” и магазин „ МЕТРО”.
Освен метрото, посетителите могат да употребяват и автобусни линии, осигуряващи пряк достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6, 114.

Прес-денят на „ Автомобилен салон София 2019 “ е на 11 октомври, първата конференция стартира в 8,45 ч.

Още информация можете да откриете на https://sofiamotorshow.bg/
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР