Автомобилното изложение в Токио започна вчера, а местните компании не

...
Автомобилното изложение в Токио започна вчера, а местните компании не
Коментари Харесай

Ново Subaru с над 1000 конски сили

Автомобилното ревю в Токио стартира през вчерашния ден, а локалните компании не пестят сили и демонстрират едни от най-интересните си коли пред родна аудитория. Както през вчерашния ден ви споменахме, Honda срещна почитателите с новия Civic Type R, а от Subaru демонстрираха две нови коли от спортното си поделение STI.

Двете електрически возила за в този момент са единствено концепти, чието серийно произвеждане е под въпрос, само че въпреки всичко разкриват на какво са способни инженерите на Subaru, в случай че решат да се заемат съществено с нещата.
`Ново

Започвайки с по-интересната кола – STI E-RA, това е електрически състезателен автомобил с четири електромотора дело на Yamaha, чиято систематична оптималната мощ доближава 1073 конски сили. Цялата система се зарежда от 60кВч батерия, която да дава отговор на бъдещите стандарти в другите надпревари за подобен вид коли. От Subaru дават обещание да тестват колата на Нюрбургринг през идната година, а задачата е обиколка с време от под 6 минути и 40 секунди.
`Ново

Другият автомобил, който заемаше централно място в щанда на Subaru е най-мощната версия на Solterra, която също носи означението STI. Първият електромобил на марката е захранен от два електромотора с оптималната мощ от 215 конски сили, а батерия с потенциал от 71.4кВч може да обезпечи към 460 километра пробег съгласно японския стандарт за премерване.
`Ново

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР