Автомобилно шествие “По пътя на корупцията на Бойко Борисов премина

...
Автомобилно шествие “По пътя на корупцията на Бойко Борисов премина
Коментари Харесай

Автошествие тръгна “По пътя на корупцията на Бойко Борисов”

Автомобилно шествие “По пътя на корупцията на Бойко Борисов ” мина през Триъгълника на властта - една от горещите точки на антиправителствените митинги в страната. Това е следващата самодейност, която се случва през днешния ден.
Шествието е проведено от " Движение ЗАЕДНО за смяна ". Началната му точка бе Националния исторически музей в кв. Бояна.

Автомобилите минаха около " Булгартабак ", Министерство на спорта, Министерството на финансите, Министерството на стопанската система, Министерство на здравеопазването, Съдебната палата, посолствата на Франция и Германия и ще приключи пред постройката на Министерския съвет, където ще бъде връчен алегоричен билет за Барселона на премиера Борисов.

Ето и претекстовете за спирките на автошествието:

2. Булгартабак (ул. Граф Игнатиев 62) - Да запитаме за какво Гешев не проверява затриването на цялостен един бранш в стопанската система от страна на Пеевски със съдействието на Борисов?

3. Министерство на спорта (бул. „ Васил Левски “ 75) – Да попитаме Красен Крадев какъв брой пари открадна от Колодрума в Пловдив и спортните зали, КОЙ дефинира новите шефове на Тотото и за какво българския спорт по време на ръководството на Кралев доближи дъното и страни като Косово и Фариорски острови имат по-добри спортни достижения от нас.

4. Министерство на Финансите и Министерство на стопанската система (ул. „ Георги С. Раковски “ 102) – Да попитаме правилно ли е, че настояванията на държавното управление към Фолксваген са били рекетьорски – наложително пазаруване на имоти от близки на властта лица и условие за представители в ръководството на завода от страна на мафията? Да попитаме кой пропусна 700-те милиона такси от Божков и какъв брой по 500 евро Божков е дал на Шехерезада да занесе на Горанов и Борисов? Да попитаме какво стана с предпочитания капиталов план на Стивън Ло – Света София, който предвиждаше създаване на развлекателен комплекс до гр. Елин Пелин с обща стойност на инвестицията – 1,6 милиарда лева

5. Министерство на здравеопазването (пл. „ Света Неделя “ 5) – Да попитаме кой ще понесе отговорността за всяването на суматоха измежду популацията по отношение на ковид-19, несъответстващите ограничения – отворени нощни заведения и затворени/отворени игрища и къде са безплатните защитни средства (маски), които страната би трябвало да даде според член 63 от Закона за здравето? Защо ПСР тестванията не са безвъзмездни?

6. Съдебна палата (бул. „ Витоша “ 2) – Да попитаме основния прокурор Иван Гешев за какво не проверява произхода на пачките в чекмеджето на Борисов и редно ли е основния прокурор на най-бедната страна в Европейски Съюз да купува с държавни пари джипове за 210 000 лева един брой.

7. Посолство на Франция (ул. „ Оборище “ 28) – Да запитаме френския дипломат докога френските политици и жители ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

8. Посолство на Федерална Република Германия (ул. „ Фредерик Жолио Кюри “ 25) - Да запитаме немския дипломат докога немските политици и жители ще търпят българските мутри да крадат европейските пари? Ще бъде връчено писмо до посланика.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР