Автомобилният производител Renault ще е новият премиум партньор на френския

...
Автомобилният производител Renault ще е новият премиум партньор на френския
Коментари Харесай

Renault е новият премиум партньор на Ролан Гарос

Автомобилният производител Renault ще е новият премиум сътрудник на френския тенис шампионат Ролан Гарос - едно от най-престижните спортни събития в света. 

Споразумението е с първична дълготрайност от 5 години и ще стартира с началото на Ролан Гарос на 16 май. 

" Renault и парижкият шампионат от Големия шлем имат едни и същи корени - родени във Франция, със мощна интернационална упоритост, общи полезности, пристрастеност и смелост. Партньорството сред Renault и Френската тенис федерация (FFT) е още по-очевидно, защото слага основите си върху два съществени стратегически стълба за двете марки: устойчива подвижност и обществена отговорност ", оповестяват от компанията. 

100 броя Renault Megane E-Tech electric ще бъдат предоставени на Откритото състезание по тенис на Франция като част от общия автопарк на шампионата от 160 автомобила. 

Устойчивата подвижност е една от главните задачи на Renault, които възнамеряват да се транформират в напълно електрическа марка в Европа до 2030 г. 

Партньорството с Ролан Гарос се случва редом с новия план на автомобилния производител за обществена отговорност, отдадена на младите генерации.

Като първа стъпка Renault цели да разпространява тенис спорта в градовете посредством възобновяване на терени в крайградските региони благодарение на локални художници. До края на годината се чака да бъдат отворени два корта във Франция.

За да подкрепи финансирането на плана „ GIVE ME 5 “, по време на шампионата Ролан Гарос, Renault ще вкара „ Let Challenge “. Всеки път, когато сервирана топка удари мрежата, преди да попадне в полето за сервис, което се случва приблизително повече от 2000 пъти в границите на шампионата, Renault ще отделя пари за тази обществена самодейност.

В допълнение марката кани няколко групи деца и младежи от ромски генезис и в неравностойно състояние на Ролан Гарос като помощници на шампионата.

Феновете на подвижността и тениса ще могат да се насладят на няколко интензивности, които Renault провежда по време на шампионата.

Renault Green Line: всеки, който желае да стигне до шампионата с нулеви излъчвания, ще може да го направи с помощта на Renault. Компанията за споделена подвижност ZITY by Mobilize ще предложи на своите клиенти опцията да стигнат до Ролан Гарос и да паркират тъкмо до стадиона на едно от петте места за паркиране. Новите клиенти на услугата ще имат опцията да се възползват от специфична промоция.

Renault The Originals Line: тръгвайки от Atelier Renault, емблематичният шоурум на марката на Шанз-Елизе, почитателите на тениса ще имат опцията да се възползват от неповторим трансфер до стадиона с RATP рейс от 30-те години.

Renault Electro-Pop Line: във връзка 50-годишнината на Renault 5, марката модернизира пет исторически модела със 100% електрически мотори, от които почитателите и гостите ще могат да се възползват, с цел да стигнат до стадион Ролан Гарос.

За първи път в историята на Ролан Гарос, логото на Renault ще бъде позиционирано на мрежите на петте съществени корта (Филип Шатрие, Сузан Ленглен, Симон Матийо, n°7 и n°14) по време на целия шампионат, от квалификационните кръгове до финалите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР