Автомобилният гигант Stellantis, в който влизат марките Alfa Romeo, Chrysler,

...
Автомобилният гигант Stellantis, в който влизат марките Alfa Romeo, Chrysler,
Коментари Харесай

Stellantis с промени на управленско ниво

Автомобилният колос Stellantis, в който влизат марките Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks и Vauxhall, разгласи няколко съществени промени в управленческите структури на обособените си марки, подразделения и райони.

" Тези промени показват, че разнообразието от гении и опит в топ изпълнителния екип на Stellantis разрешава адаптирането на нашия управителен екип, за до може той да се оправи с предизвикателната бизнес среда, като в същото време продължава историята на триумфа, която този екип построи през последните две години и половина с целеустремено осъществяване на стратегическия проект Dare Forward 2030 ", споделя Тарлос Таварес, изпълнителен шеф на Stellantis.

Една от главните промени визира софтуерното поделение на автомобилния колос. Тя се отнася до позицията на , който сега е софтуерен шеф на Stellantis, който ще разшири полето си на деяние във връзка с развойната активност и ще поеме поста Главен инженерен и софтуерен шеф.

Друга значима смяна е обвързвана с Оливие Франсоа- изпълнителен шеф на Fiat и световен макетинг шеф, който поема функционалностите и на изпълнителен шеф на DS Automobiles.

Тимоти Кунискис, сега изпълнителен шеф на Dodge, ще поеме същата служба и в Ram, до момента в който Майк Ковал, който досега отговаряше за Ram, ще поеме поста шеф на Mopar Северна Америка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР