Автомобилният гигант Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa

...
Автомобилният гигант Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa
Коментари Харесай

Stellantis стартира производството на Jeep Avenger

Автомобилният колос Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks и Vauxhall, разгласи, че в края на предишния месец, в завода на компанията в Тихи е почнало производството на напълно новия модел Avenger на Jeep.

" Изцяло новият Jeep Avenger е първото SUV на Jeep, което ще се създава в Полша, и е отлична причина целият наш екип да бъде горделив от това ", аносира Томаш Гебка, шеф на индустриалното оборудване в Тихи. " Започваме 2023 година със стартирането на производството на автомобил, който към този момент получи самопризнание от клиенти и специалисти в промишлеността. Оценяваме мощният интерес към този неповторим модел на марката Jeep, който предлага доста високотехнологични детайли ".

Avenger- първият в историята на именитата американска марка напълно електрически модел, е оборудван с батериен модул с потенциал от 54 kWh, а електромоторът му е с параметри мощ 156 конски сили и въртящ миг от 260 Нм.

Jeep Avenger беше по време на интернационалното ревю в Париж през предходната година, а в средата на януари беше избран за .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР