Автомобилният гигант Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa

...
Автомобилният гигант Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa
Коментари Харесай

Stellantis произведе 12 500 000 коли в завода си в Полша

Автомобилният колос Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks и Vauxhall, разгласи, че производството във фирмения цех в Тихи, Полша, е минал границата от 12 500 000 коли.

Юбилейният автомобил е бил представител на емблемата на FIAT- 500, като той е бил изпълнен в двуцветен противоположен екстериор и равнище на съоръжение 500 Dolcevita. С хибридна задвижваща система, колата е предопределена за клиент на италианската марка в Белгия.

Производственото оборудване на Stellantis в Полша разполага с огромен потенциал за произвеждане на разнообразни модели, от разнообразни марки, доказателство за което е че съединеният в комплекса автомобил с следващ номер 12 499 999 е Lancia Ypsilon Hybrid, а 12 500 001 е специфичното осъществяване Abarth 695 Tributo 131 Rally.

От Stellantis споделят също по този начин, че в напълно скоро време в Тихи ще стартира производството на напълно новия и първи по рода си за Jeep 100% електрически SUV модел .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР