Автомобилният гигант Stellantis обяви, че компанията ще вземе участие, както

...
Автомобилният гигант Stellantis обяви, че компанията ще вземе участие, както
Коментари Харесай

Stellantis ще участва на CES 2022

Автомобилният колос Stellantis разгласи, че компанията ще вземе присъединяване, както с действителна изложбена повърхност, по този начин и във виртуална среда, в най-голямото профилирано за потребителска електроника и техника ревю в света- CES, което ще се организира от 5 до 8 януари в Лас Вегас.

По време на форума, Stellantis ще показа няколко серийни и спортни коли, концептуални и развойни планове, включително Citroen Ami urban EV, Citroen Skate Mobility Concept, Jeep® Grand Cherokee 4xe 2022, Wagoneer, Grand Wagoneer, DS Automobiles Formula E, Fiat 500 и Chrysler Airflow.

"Автомобилите са неразделна част от цифровия свят на хората и бъдещето на подвижността е задвижвана от технологията ", споделя Карлос Таварес, изпълнителен шеф на Stellantis. "Електрификацията, с нашите налични 30 електрифицирани модела, включително и ванове с вородно задвижване, свързаността и самостоятелното ръководство са значими детайли за това бъдеще, които обаче не могат да съществуват независимо. Нашите патньорства в региона на създаването, инженеринга и нововъведенията форсират нашия порив за основаването на най-хубавата и най-устойчива подвижност за нашите клиенти ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР