Автомобилният гигант Renault Group постави началото на интересна нова инициатива,

...
Автомобилният гигант Renault Group постави началото на интересна нова инициатива,
Коментари Харесай

Renault Group предлага на всички свои служители да станат акционери

Автомобилният колос Renault Group сложи началото на забавна нова самодейност, част от стратегическия проект Renaulution, наречена Renaulution Shareplan и имаща съществена цел още по-голямото усилване на уговорката както от страна на компанията, по този начин и от страна на чиновниците, по посока стратегическото развиване на компанията.

В резултат на предлагането на безвъзмездни и на преференциална цена дялове на групата на всички свои чиновници, Renault Group има за цел да утрои броя на своите служащи, които вземат участие с акции в Renault, като поставената цел за 2030 година е достигането на общ техен дял от 10%.

От Renault Group оферират гратис по 6 акции на всеки един от своите чиновници, които имат право на това- над 110 000 индивида в 29 страни, както и преференциална цена на закупуване на всеки следващ с отстъпка от 30% в общо 21 страни.

" Имаме предпочитание да споделим изгодите от представянето на компанията с всички наши чиновници, като ги включим в възходящия ни брой акционери и да ги включим в построяването на бъдещето на Renault Group ", споделя Лука де Мео, изпълнителен шеф на Renault Group. " Целта е те да държат 10% от нашия акционерен капитал до 2030 година ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР