Автомобилните компании активно търсят начини да приложат своите разработки и

...
Автомобилните компании активно търсят начини да приложат своите разработки и
Коментари Харесай

Volkswagen разработи офис автомобил, маскиран като обикновен стол

Автомобилните компании интензивно търсят способи да приложат своите разработки и технологии в други перспективни ниши. Например Volkswagen / VW/ реши да опита силите си в мебелната промишленост. Най-новият им артикул е офис стол, който е получил няколко автомобилни атрибута и характерности.

На първо място, той има колела и може да се движи с помощта на електрическия мотор и батерията със скорост до 20 км / ч, а запасът от мощ доближава за изминаване внушителните за офис 12 километра. Както и при колите на марката, за придвижване на заден ход и маневриране са планувани система от камери за задно виждане и чувствителни 360-градусови датчици, които реагират на доближаване. И можете да забавлявате малко себе си и хората към вас, като включите обичаната си ария в елементарната мултимедийна система. А ако бързате да си вземете отмора, можете да поискате да  ви създадат път с помощта на клаксон.

Столът също по този начин е оборудван с фарове, скрити в подлакътниците и цветно RGB осветяване. Понижаването на температурата в офиса може да компенсира самостоятелния радиатор. Служебният автомобил е оборудван и с поделение за документи - в него е комфортно да носите отчети до началниците си. Стилни алуминиеви джанти, железна багра и облегалка за глава, украсена с логото на VW, сочат към афинитета на марката. В няколко салона компанията към този момент предлага тест драйв на новия продукт. Засега следва интервал на тествания преди да влезе в всеобщо произвеждане. 

Вижте повече за авангардната и занимателна разработка в идващото видео.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР