Автомобилната седмица в Монтерей предложи едни от най-интересните автомобили за

...
Автомобилната седмица в Монтерей предложи едни от най-интересните автомобили за
Коментари Харесай

Lucid извади сериозен опонент на Model S Plaid

Автомобилната седмица в Монтерей предложи едни от най-интересните коли за почитателите на мотори с вътрешно горене, само че не остави по-назад и феновете на електрически автомобили. Събитието се трансформира в премиерен център за няколко автомобилни марката, в това число и Lucid от където показаха Air Sapphire с три електромотора.
`Lucid

Специалната трансформация разполага с два електромотора върху всяка от задните гуми, както и спомагателен мотор, който задвижва предната ос. Към момента от компанията не разкриват точната мощ, само че споделят, че тя е над 1200 конски сили. Точните числа ще разберем скоро, дружно с показване на опциите на колата.

От Lucid споделят, че ускорението до 60 благи в час (96км/ч) лишава под 2 секунди, а спринта до 100 благи в час (161км/ч) лишава 4 секунди. Времето на класическата мил дисциплинираност от 402 метра е по-малко от 9 секунди. Данните са близки до тези на Tesla Model S Plaid, която е и главният кандидат в тази категория. Очакваме да забележим колите една против друга, с цел да забележим коя от тях е по-бърза в права линия.
`Lucid

Освен повече мощ, преимуществото на двата електромотора върху задната ос е осезаемо и при завоите. Двигателите могат да изпращат въртящ миг в разнообразни направления и по този метод да усъвършенстват вземането на по-остри завои. Окачването е усъвършенствано, дружно с настройките на ABS,системата за непоклатимост и завиването. Серийно спирачките са карбо-керамични, а гумите са с размер от 20 цола начело и 21 цола откъм гърба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР