Автомобилната компания на Илън Мъск се подготвя да започне производство

...
Автомобилната компания на Илън Мъск се подготвя да започне производство
Коментари Харесай

Tesla подаде молбая за започване производството на батериите 4680 в германската Гигафабрика

Автомобилната компания на Илън Мъск се приготвя да стартира произвеждане на акумулаторни акумулатори за електрически автомобили в, която се построява покрай Берлин. Tesla направи съответната поръчка в немското ръководство на околната среда, в която са разказани изискванията за произвеждане на тези захранващи детайли. Според тази документи, немската Гигафабрика може да стане Европейския център на Tesla за производството на кардинално новите акумулатори – Tesla 4680 .

Според немския уеб портал RBB24, Tesla има намерение да стартира серийното произвеждане на новите акумулатори, което ще стане посредством разширението на цеха за правенето на купетата за електрическия автомобил Tesla Model Y, като по едно и също време с това ще понижи общата консумация на вода от гигантския цех. Това е изключително значимо, тъй като по принцип производството на акумулаторни акумулатори изисква обилни размери вода, само че не и в този случай. Консумацията на вода ще бъде лимитирано до към 1,4 милиона кубически метра годишно. Според пазарните анализатори, Tesla очевидно ще създава своите нови акумулатори посредством някаква своя нова суха технология, за която Илън Мъск загатна по време на миналогодишната огромна презентация „„.

Сухият метод на произвеждане е извънредно ефикасен индустриален развой, основен миг при който е потреблението на изсъхнал електрод, основан на никел. Според Tesla, този метод понижава цената на производството и покачва успеваемостта на захранващите детайли. Дори базовата и най-евтина настройка на новите акумулаторни акумулатори усилва пробега на електрическите автомобили най-малко с 16%.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР