Автомобилната индустрия не само произвежда все повече електрически превозни средства,

...
Автомобилната индустрия не само произвежда все повече електрически превозни средства,
Коментари Харесай

Електромоделите на Opel се зареждат вече по-бързо и навсякъде

Автомобилната промишленост освен създава от ден на ден електрически транспортни средства, само че се грижи и за казуса с зареждането. Opel да вземем за пример разрешава бързо зареждане със 100 кВт прав ток за всичките си елмодели. Освен това електричките на Opel общоприетоо готови за всички варианти за зареждане.

В допълнение към работата с прав ток, който се зарежда непосредствено в батерията без превръщане - водачите на Opel могат различно да "зареждат " с еднофазен и трифазен изменчив ток с помощта на бордовото зарядно устройство от 7,4 или 11,0 квт. И това без значение от класа на транспортното средство.

По всяко време са вероятни дълги обиколки с колите с къси престои. При Opel Corsa-e и Mokka-e, да вземем за пример, батериите от 50 квтч в тези транспортни средства могат да се презареждат до 80 % със 100 кВт прав ток единствено за 30 минути посредством бързо зареждане.

Акумулаторните електрически модели на Opel са готови и за всички варианти за зареждане от еднофазно до трифазно зареждане с единадесет кВт изменчив ток - посредством кутия за стена, както и посредством кабел за домакински контакт. Универсалното зарядно устройство на компанията може да бъде обвързвано към съвсем всички характерни контакти до трифазна връзка, както и към публични зарядни станции.

Мобилното зарядно устройство съчетава функционалностите на "Mode 2 " и "Mode 3 кабели ", както и за стенно устройство /wallbox/ в едно устройство с разнообразни адаптери. Това прави универсалното зарядно устройство на компанията изключително уместно за клиенти, които нормално зареждат колата си вкъщи през ноща, само че също по този начин от време на време желаят да вършат по-дълги пътувания и би трябвало да презареждат, до момента в който са в придвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР