Автомобилите на Google Street View започват отново обиколка на България,

...
Автомобилите на Google Street View започват отново обиколка на България,
Коментари Харесай

Google Street View започва нова обиколка на България от утре

Автомобилите на Гугъл Street View стартират още веднъж обиколка на България, оповестиха от компанията. Задачата им е да осъвременят изображенията на градовете, пътищата и автомагистралите в страната ни.

Първите фрагменти от пътищата на България бяха снимани през 2012 година, а услугата започва малко по-късно през март 2013 година В допълнение към улиците и пътищата, Гугъл показва и панорами от пешеходни зони от български градове, както и други места недостъпни за коли.

Тази година маршрутът на Гугъл колите с изключение на през столицата, ще премине през редица градове и общини: Благоевград, Гоце Делчев, Дупница, Сандански, Петрич, Кюстендил; Пазарджик, Панагюрище, Велинград; Пловдив, Хисаря, Асеновград, Асеновград, Смолян; Хасково, Харманли, Свиленград, Любимец, Златоград, Кърджали; Стара Загора, Казанлък, Ямбол, Бургас; Варна, Добрич, Силистра, Тервел; Русе, Свищов; Плевен, Ловеч, Луковит; Велико Търново, Габрово, Елена, Севлиево; Шумен, Търговище, Разград, Котел; Враца, Монтана, Мездра, Видин, Козлодуй, Лом, показват от компанията.

Събраните изображения ще бъдат обработени с технология, която размазва лицата на хората и регистрационните табели на коли, тъй че да не могат да бъдат разпознати и по този метод тяхната дискретност е предпазена.

Street View е известна функционалност в Гугъл Maps, която сега е налична допълнително от 220 страни по света, в това число Антарктида и Арктика. Предлага се на настолни компютри и мобилни устройства, както и в Гугъл Earth.

Обиколката ще стартира на 26-ти март.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР