Автомобилите на Google Street View това лято отново ще пътуват

...
Автомобилите на Google Street View това лято отново ще пътуват
Коментари Харесай

Колите на Google Street View отново в България

Автомобилите на Гугъл Street View това лято още веднъж ще пътуват в България за да актуализират локалните данни в Гугъл Maps. Този път те ще се концентрират върху приемане на по-актуална информация за свързването на пътища сред градовете.

Street View е известна функционалност на Гугъл Maps, която понастоящем е налична в над 85 страни по света, както и в елементи от Арктика и Антарктида. Благодарение на тази функционалност, потребителите могат да гледат 360⁰ графични изображения на разнообразни улици и детайли на културното и национално завещание. Достъпни са и в Гугъл Earth и Гугъл Maps за мобилни устройства.

Street View е налична в България от 2013 година насам и се актуализира непрестанно, с цел да поддържа и отразява вярна на действителността картина.

Както постоянно, Гугъл поставя огромни старания, с цел да отбрани неприкосновеността на персоналния живот, като в същото време разрешава на всички консуматори да се възползват от Street View. Преди всяко издание на събраните изображения се прави обработката със специфична технология. Тя замъглява лицата на хората и регистрационните номера на колите, тъй че те да не могат да бъдат разпознати, като по този метод пази неприкосновеността на персоналния живот.

 Снимка 362984
Източник:

Street View разполага с спомагателна функционалност за унищожаване на изображения. Потребителите могат да употребяват бутона " Подаване на сигнал за проблем " в долния десен ъгъл на всяко изображение.

Обиколката на България ще стартира на 25 юни и ще продължи към 2 месеца. Повече информация за Street View и подробна информация за това къде се движат колите сега, можете да намерите тук.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР