Автомобилистите в североизточна Австралия скоро ще могат да поставят отличителни

...
Автомобилистите в североизточна Австралия скоро ще могат да поставят отличителни
Коментари Харесай

Австралийски шофьори с емоджита върху регистрационните номера от март

Автомобилистите в североизточна Австралия скоро ще могат да слагат отличителни знаци върху транспортните си средства, като да вземем за пример емотикони в регистрационните си номера.

От март в Куинсланд водачите ще могат да прибавят усмихнати, намигащи, смеещи се, с очи-сърчица и слънчеви очила емоджита.

Най-голямата автомобилна организация на страната приветства цифровата добавка.

" От много време следим поддръжка за обичания тим или град със знак на регистрационния номер и потреблението на емотикони не е по-различно ", съобщи представителят на Кралския авто клуб в Куинсланд Ребека Майкълс.

Лаура Маккий, гражданин на Куинсланд, към този момент е поръчала новите си табели.

" Това е много занимателно - в случай че озари деня на някого, до момента в който чака в запушване - тогава за какво не ", сподели тя за Агенция Франс Прес.-->

С цена сред 100 австралийски $ (70 щатски) и 500 за табела, локални компании подлагат на критика нововъведението , че емоджитата могат да привлекат нежелани реакции.



" Цената ги изтласква отвън обсега на толкоз доста хора - никой, който познавам, няма да ги купува, откакто са толкоз скъпи ", твърди гражданин на Куинсланд.

" Аз пребивавам в зона с висока престъпност - имам вяра, че това ще примами хората да се насочат към коли с сходни придобивки “, твърди различен.

Трети пък счита, че би трябвало да има повече благоприятни условия за водачите да показват разнообразни настроения.

" Емоджитата би трябвало да бъдат взаимозаменяеми, тъй че когато сте изтощени, да можете да предупреждавате водачите, или когато сте малко ядосани, надлежно също да можете да ги замените ", счита локалният гражданин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР