Автомобилът, който най-вероятно ще се окаже бъдещия Москвич, не е

...
Автомобилът, който най-вероятно ще се окаже бъдещия Москвич, не е
Коментари Харесай

Ето го новия Москвич

Автомобилът, който най-вероятно ще се окаже бъдещия Москвич, не е нищо повече от кросоувър JAC Sehol E40X. Снимка на този модел без емблеми, направена от КамАЗ, беше оповестена от канала RCI News Telegram.

JAC Sehol E40X разполага с електрически мотор с мощ 150 к.с. и 55 kWh батерия. Автономният пробег на този електрически автомобил е 420 км. Моделът има и бензинова версия, която най-вероятно ще залегне в основата на бъдещия Москвич.

Припомняме, че беше решено москвичите да стартират да се създават в някогашния цех на Renault в Москва, който стана благосъстоятелност на града, а КамАЗ стана сътрудник в плана. На събитието, което се организира в московския цех при започване на юли, бяха показани слайдове с приблизителна гама модели.

На тази фотография виждаме модел на JAC, а пресслужбата на КамАЗ съобщи, че „ показаните преди време рендери на коли не са прототипи и нямат нищо общо с действителните модели, които ще се създават в МАЗ Москвич “.

Снимката, направена в завода на КамАЗ, е още едно удостоверение, че москвичите ще се вършат въз основата на JAC. По-рано беше обявено, че производството на новия Москвич ще стартира още тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР