Автокъща Капитолия и ресторант Веселото село ще бъдат премахнати от

...
Автокъща Капитолия и ресторант Веселото село ще бъдат премахнати от
Коментари Харесай

Автокъща ''Капитолия'' и ресторант ''Веселото село'' да бъдат премахнати от Борисовата градина, реши ВАС

Автокъща " Капитолия " и ресторант " Веселото село " ще бъдат отстранени от Борисовата градина, заяви на формалната си страница във Facebook кметът на София Йорданка Фандъкова. След дълги правосъдни разногласия Столична община дефинитивно завоюва делата за унищожаване на откритите противозаконни градежи на двата обекта в парка, разгласи Фандъкова.

Тя заяви, че на 11 май Върховният административен съд в София дефинитивно е отхвърлил жалбите против заповедта за унищожаване на откритото нелегално строителство на постройка на един етаж с кухня, зала за консумация, тоалетни и складови пространства, осъществено от " ЕВРО-2007 " ЕООД и благосъстоятелност на " МЕГА 2020 " ООД.

" В момента тече законовият период за непринудено унищожаване. Ако той не бъде спазен, ще пристъпим към наложително унищожаване ", написа Фандъкова. Столична община дефинитивно е спечелила и делата против " Софтрейд 2003 " ООД за унищожаване на 6 чадъра от железна структура с 6 стоманобетонни фундамента, които са нелегално издигнати на мястото на автокъщата.

" По мое искане и двата терена бяха актувани преди няколко години като обществена общинска благосъстоятелност и извадени от капитала на " Софийски парцели ", които са ги отдавали чартърен ", сподели Йорданка Фандъкова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР