Автоинструктори недоволни от новите правила за шофьорските курсове. Според част

...
Автоинструктори недоволни от новите правила за шофьорските курсове. Според част
Коментари Харесай

Инструктори ревнаха срещу новите правила за шофьорските курсове

Автоинструктори недоволни от новите правила за шофьорските курсове. Според част от представители на сектора, измененията ще доведат само до „ почистване на пазара и отлив на клиенти ".

По думите им увеличението на часовете от 31 на 42 ще увеличи и цената на шофьорските курсове. Промените плануват преди всеки час процедура да се прави селфи сред курсист и инструктор, което ще става след сдвояване на двата смарт телефона и специфичното мобилно приложение.

А съгласно Изпълнителна организация "Автомобилна администрация ", електронен надзор би трябвало да има, с цел да се пресекат неизрядните автомобилни школи, осведоми Нова телевизия.

Възможно е измененията да влязат в действие след 6 месеца.

„ Искаме да отпадне електронния надзор и нарастването на часовете. Да си останат 30. По този метод ние ще натоварим крайният консуматор и ще има отлив от курсисти”, споделят инструктори.

„ Ние сме тук, с цел да желаеме да отпаднат по този начин наречените селфтита. Сега ни замерват със смарт телефони. Защо този курсист да не си даде парите за спомагателни часове. А тези неразбираеми смарт телефони ще би трябвало да са скъпи, ще би трябвало да сме клиенти на някой. Всичко това не е плюс”, считат от сектора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР