Автобуси до всяка точка на града и крайбрежен воден транспорт

...
Автобуси до всяка точка на града и крайбрежен воден транспорт
Коментари Харесай

Венцислав Сивов, Коалиция Български патриоти: Автобуси до всяка точка на града и крайбрежен воден транспорт са приротетите ни за Варна

 Автобуси до всяка точка на града и крайбрежен воден превоз са приротетите ни за Варна, показа за Varna24.bg Венцислав Сивов, претендент - народен представител от листата на коалиция Български патриоти " Вътрешна македонска революционна организация, Воля, НФСБ “. Венцислав Сивов е номер 16, преференция 106 в интегралната бюлетина. 

- Г-н Сивов, на тези избори излизате в коалиция в битка за патриотичния избор във Варна. Какви хора има в листата ви?

- Имаме достойнството лидер на варненската ни листа да бъде най-активния български евродепутат -  Ангел Джамбазки.  И трите партии в обединението сме излъчили хора с експертиза, опит и биографии във Варна. В листата ни има трима някогашни депутати – Полина Христова от " Воля “, Иван Иванов от гражданската ни квота и Димитър Карбов от НФСБ. Има млади и съумели варненци като Златина Любенова и Симеон Николов, има двама настоящи общински съветници като мен и доктор Николай Евтимов. Има сполучливи предприемачи, хора с дейна гражданска позиция, само че най-много хора, милеещи за българщината.

В звук с трендовете за подмладяване на листите и при нас този път има повече младежи с хъс и сила от предходните избори. Това, което сплотява всички нас обаче е патриотизма като идея.

- Какви са главните послания и цели в програмата на патротите на този избор?

- На първо място, това е отбраната на българското семейство – обществена,  икономическа и морална отбрана. Това включва повишение на приходи, пенсии, безвъзмездни детски градини, ограничения в помощ на дребния бизнес и не на последно място, отпор против джендър и псевдолибералните идеологии, които заплашват фамилните полезности у нас.  Сред нещата, за които се борим и то освен в границите на акцията, е главната ни борба - закриването на етническата партия Движение за права и свободи като антибългарска и нездравословна за Родината ни партия. Такива подписки текат в цялата страна във Варна от няколко дни към този момент сме събрали няколкостотин подписа. За мое страдание обаче, тук 80 на 100 от подписалите са дами.

Затова посредством вас, приканвам всички, които се усещат българи, да дойдат и да поддържат нашата самодейност. Ние не желаеме 143 години след Освобождението България да бъде още веднъж превзета през политически способи от турски ползи.

- На локално равнище какво включва програмата ви за ръководство?

- Както знаете аз съм ръководител на непрекъснатата комисия по превоз в Община Варна и като подобен имам ясна визия за решаването на проблемите в тази посока.  На първо място – подпомагане новата транспортна скица на Варна да бъде в оптималната услуга на варненци и хората, които живеят в зоните край града, както и на бизнеса в индустриалните и промишлени зони. Моята персонална задача е новите жилищни и промишлени зони да бъдат обезпечени със спирки и транспортни връзки с града, увеличението на работното време на градския превоз през летния сезон на най-малко две автобусни линии в посока крайните квартали и Аспарухово.

Работя интензивно за завършване на плана Варна да стане един от зелените градове. Вече има такава стартирана процедура от името на Община Варна по съглашение с Европейска банка за възстановяване и развитие.

В тази връзка в този отчет съм вкарал предпочитано развиване на крайбрежния превоз в града. Идеята ми е да се основат т.нар морски таксита, които да обслужват жителите на крайбрежните и индустриални зони, а за какво не и на курортите край града. Говорим за маршрут Белослав, Казашко, Аспарухово, Морска гара, буните, Свети Свети Константин и Елена и Златни пясъци. Това е чист екологичен превоз, на всички места по света, където имат сходен воден запас, се прави. Всички приказват за втори мост над езерото, ние мощно поддържаме този план и ще работим активно по него. Но въвеждането на сходен крайбрежен воден превоз може доста да облекчи и трафика на сегашния мост.

Приоритетно за града е и развитието на яхтения туризъм, където също има доста какво да се направи.

- На чии гласове ще разчитате на този избор?

- Ние с държанието си на тези избори показахме, че сме за обединяване. На институциите в интерес на страната и на всички българи, с цел да опазим страната си. За съхранението на фамилията и историята ни. Това за нас са значимите неща. Ние нямаме предпочитание да водим войни с никого и ще работим за страната с всеки, като се изключи Движение за права и свободи, несъмнено. Всеки, който припознае нашите правила, е наш евентуален сътрудник.

- Каква е вашата стратегия най-много, за какъв брой мандата се борите във Варна?

- На предходната акция ние бяхме с един от най-хубавите резултати в страната. Сега след обединяването социолозите ни дават още по-оптимистични резултати от последните дни. Смятам, че патриотите от Варна ще имат най-малко двама депутати, които ще пазят идеите на град и бъдещето на страната в идващия парламент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР