Автобус, превозващ украински граждани, се запали на автомагистрала Черно море

...
Автобус, превозващ украински граждани, се запали на автомагистрала Черно море
Коментари Харесай

Автобус, превозващ украински граждани, се запали на АМ Черно море

Автобус, пренасящ украински жители, се възпламени на автомагистрала " Черно море " край Варна. За благополучие, при случая няма потърпевши. Инцидентът е станал към 10 часа тази заран. Автобусът е превозвал 44 украински жители към Камчия.

По първична информация пожарът е тръгнал от турбината на мотора на транспортното средство. При възникването на пожара, водачът незабавно е отбил транспортното средство и пасажерите са съумели да слязат от рейса. Водачът е опитал самичък да потуши огъня, само че несполучливо. На място са изпратени 3 пожарни автомобила за справяне с огнената буря.

Пред Българска национална телевизия водачът на рейса съобщи, че транспортното средство е минало сполучливо през постоянен механически обзор.

Заради случая придвижването по Автомагистрала " Черно море " беше краткотрайно спряно като трафикът се отбиваше още от Аспаруховия мост във Варна и се образуваха тапи.

Движението на коли към този момент е възобновено като трафикът се реализира в двете посоки в платното на Автомагистрала " Черно море " в посока Бургас.

Украинските жители бяха прекачени на различен рейс към Камчия.

Репортер: Нивелина Нягулова

Кадри: Християн Кръстев













Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР