Автобиографията на Мишел Обама „Моята история“, превърнала се в световен

...
Автобиографията на Мишел Обама „Моята история“, превърнала се в световен
Коментари Харесай

Книгата на Мишел Обама излиза и на български

Автобиографията на Мишел Обама „ Моята история “, трансформирала се в международен бестселър, ще излезе и на български език, оповестяват от издателството, което ще я пусне на пазара през октомври, съобщи БНР.

Книгата на някогашната първа дама на Съединени американски щати беше издадена в Северна Америка на 13 ноември предходната година и до в този момент е оповестена на 44 езика в целия свят. Книгата се трансформира в бестселър №1 в общо 12 страни.

Само седмица след премиерата си, „ Моята история “ оглави класацията на „ Ню Йорк Таймс “ за най-продавани книги и до през днешния ден продажбите ѝ във всички формати в Съединени американски щати и Канада възлизат на над 6 200 000 екземпляра. Изданието с твърди корици на „ Моята история “ е продадено допълнително копия от всяка друга книга, оповестена в Съединените щати през 2018 година.

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама е една от най-вдъхновяващите дами на планетата. Като първа дама – първата афроамериканка в тази роля, тя имаше голяма заслуга за това Белият дом да е по-гостоприемен и отворен, в сравнение с по всяко време в историята.

Мишел Обама се трансформира във значим бранител на правата на дамите и девойките в Съединените щати и в целия свят, радикално промени отношението на фамилиите към здравословния и деен живот и поддържаше брачна половинка си. Същото издателство ще пусне на българския пазар и идната книга на Барак Обама, президент на Съединени американски щати в интервала 2009-2017 година.
Снимка: БГНЕС/ EPA
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР