Автобиографичният филм на режисьора Джеймс Грей за съзряването му с

...
Автобиографичният филм на режисьора Джеймс Грей за съзряването му с
Коментари Харесай

Време за Армагедон развълнува Кан както никой друг американски филм тази година

Автобиографичният филм на режисьора Джеймс Грей за съзряването му с присъединяване на Антъни Хопкинс, Ан Хатауей и Джеръми Стронг направи мощно усещане на кинофестивала в Кан, заяви Асошиейтед прес.

Гласът на режисьора с разтрепери, когато се обърна към аплодиращата го аудитория.
"Това е моята история и вие я споделихте с мен ", сподели той за кино лентата за детството си в Куинс през 80-те години на предишния век.

"Време за Армагедон " развълнува Кан както никой различен американски филм на фестивала тази година. Филмът на Грей е успех за нюйоркския режисьор на "Имигрантката " и "Към звездите " освен поради подробния роман за детството му, само че и поради метода, по който преразглежда личните си привилегии на бяло дете - по какъв начин расата и парите могат да наклонят везните в годините на образуване на младежите.

Пол Граф (Банкс Репета) е шестокласник по сходство на 53-годишния в този момент Грей в еврейско семейство от междинната класа. В учебно заведение приятелят му Джони (Джейлин Уеб) е чернокожо дете, към което се отнасят по-различно. Когато фамилията на Пол взема решение да го изпрати в частно учебно заведение, разликата единствено се задълбочава.

Връзките с днешното неравноправие не са сложни за разгадаване. В частното учебно заведение Джесика Частейн се появява в ролята на юристката Мариан Тръмп, сестра на Доналд Тръмп.

За Грей "Време на Армагедон " е филм за сегашното и завръщане вкъщи след два по-различни кино лентата - биографичния "Изгубеният град Z " и галактическото премеждие "Към звездите ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР