Автентични български и саморъчно нарисувани картички получиха медици от COVID

...
Автентични български и саморъчно нарисувани картички получиха медици от COVID
Коментари Харесай

5-годишни деца направиха сурвачки за лекари в COVID отделения

Автентични български и саморъчно нарисувани картички получиха медици от Коронавирус звената и управлението на УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив. Творенията са направени от 5-годишните ученици на детска градина „ Мирослава “ в града под тепетата. Трогателният жест е по самодейност на преподавателите и родителите на дребните създатели от 3-та Б група.

 Сурвачки красят оградите на артулицата в Стара Загора  Сурвачки красят оградите на артулицата в Стара Загора 
Сурвачките от състезанието „ Сурва, радостна година “ на община Стара Загора красят оградите на артзоната на града - ул. " Сава Сило...
Към подаръците бе връчено и благодарствено писмо от децата, техните преподаватели и родители. Ето какво гласи то: „ В знак на признателност за вашата отдаденост и напъните, които полагате за живота и здравето на хората, Ви изпращаме сурвачка – българският знак на здраве, изработен от сръчните дребни ръчички на нашите деца. Нека сурвачката Ви донесе доста здраве, благодат и благополучие, както във вашата работа, по този начин и в домовете ви! Дрянът – това сте Вие – устойчиви и жилави в битката с заболяването! Огромна признателност от нас и помнете, че Вие сте нашите герои и ние всички Ви поддържаме ! Бъдете здрави! С почитание и реверанс! “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР