Австрийско издание публикува пророчества на баба Ванга, свързани с пандемията

...
Австрийско издание публикува пророчества на баба Ванга, свързани с пандемията
Коментари Харесай

Австрийско издание публикува пророчества на Ванга за коронавируса и 2021 г.

Австрийско издание разгласява пророчества на баба Ванга, свързани с пандемията и идната 2021 година. Според уеб страницата тя е предрекла, че коронавирусът ще завърши, само че ни чака доста тежка последваща година.
Още по тематиката
Ето какво още написа австрийското издание:

" Корона 2020 година най-сетне завършва, само че идната година също може да бъде бурна.

Българката Баба Ванга умря през 1996 година на 85-годишна възраст. Ванга, наричана " Нострадамус на Балканите ", е считана за една от най-известните пророчици в света и е почитана като " жив светец ". Твърди се, че сляпата жена е пророкувала цунамито през 2004 година в Източна Азия, офанзивите на 11 септември и възхода на Ислямска страна.

 Скрийншот: oe24.at

Това споделя врачката за 2021 година

Преди гибелта си през 1996 година Баба Ванга предсказа доста действително настъпили събития. Сляпата врачка предвижда огромна икономическа рецесия в Европа за 2021 година. В същото време Китай ще се трансформира в новата международна икономическа мощ.

Според нейните пророчества Европа ще бъде наранена още по-зле. Гадателката предсказва мюсюлманско настъпление и многочислени набези през идната 2021 година. Това може да значи " края на съществуването " за континента.

Ситуацията в Русия също се чака да се утежни през 2021 година. Според пророчествата, ще има опит за нападение против Владимир Путин. Не е ясно обаче дали шефът на Кремъл ще оцелее.

Но има лъч вяра: Някои предходни прогнози на баба Ванга не са се сбъднали. Защото в нейните видения намаляването на популацията в Европа стартира още през 2016 година - вследствие на Третата международна война. Според знамение, приписвано на българката, тя е трябвало да избухне през 2010 година ", написа oe24.at без да прецизира кой е източникът му на информация за петричката пророчица.

 Скрийншот: oe24.at
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР