Австрийският централен защитник Мартин Хинтерегер ще остане в Айнтрахт (Франкфурт),

...
Австрийският централен защитник Мартин Хинтерегер ще остане в Айнтрахт (Франкфурт),
Коментари Харесай

Айнтрахт задържа един от най-добрите си играчи

Австрийският централен бранител Мартин Хинтерегер ще остане в Айнтрахт (Франкфурт), откакто прекара втората половина от сезон 2018/2019 точно в състава на “орлите”. Бранителят е благосъстоятелност на Аугсбург, само че от “Комерцбанк Арена” оповестиха, че са на финалната права от договарянията с сътрудниците си от Бавария, като Хинтерегер към този момент е получил зелена светлина за прекосяване на медицински прегледи във франкфуртския клуб.

“Двата тима са съвсем подготвени със договорката, като остава доуточняването на някои дребни детайли”, пишат от Айнтрахт на формалната си страница.
26-годишният футболист изигра 21 мача за Франкфурт по време на престоя си край река Майн - 14 в Бундеслигата и още 7 в Лига Европа, където той и съотборниците му стигнаха до полуфинал. Хинтерегер означи по един гол и в двата шампионата, а в шампионата на Германия записа и 3 жълти картона.

От Айнтрахт ще би трябвало да платят сума сред 15 и 20 милиона евро, с цел да си обезпечат Хинтерегер за непрекъснато. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР