Австралийският премиер Скот Морисън заяви, че иска повече жени в

...
Австралийският премиер Скот Морисън заяви, че иска повече жени в
Коментари Харесай

Сексскандал не спира да тресе парламента на Австралия, искат повече жени в политиката

Австралийският министър председател Скот Морисън съобщи, че желае повече дами в Народното събрание и в политиката, откакто осъди нов секс -скандал измежду чиновници на ръководещата коалиция, оповестява „ Дойче Веле “.

February 15, 2021 - Samantha Maiden saying ALL Parties.
`Are they brave enough to start the conversation? Liberal, Labor, Greens.`
Brittany Higgins: Parliament House rocked by alleged rape
— Cherilyn (@CherilynCoghlan)
 Сексскандалите на десетилетието: Политиците водят класацията Сексскандалите на десетилетието: Политиците водят класацията
Палавници има във всички среди, само че най-интересни, най-пикантни и надлежно най-укорими са съгрешилите политици. Може би тъй като техният...
Морисън направи забележките ден откакто в пресата беше обявено, че няколко чиновници от неговата коалиция споделят фотоси и видеоклипове на полови актове в Парламента, където в различен откъслечен случай някогашен консултант заяви преди повече от месец, че е била изнасилена.

" Никога не е имало по-важно време дамите да бъдат на това място. Искам да видя повече дами на това място и направих всичко, с цел да привлека повече дами и се пробвам да подхваща повече дейности, с цел да го направя ", сподели Морисън на конференция в Народното събрание на Канбера.
Австралийският президент, необятно подложен на критика от опозицията и феминистките групи за не предприемане на решителни дейности за отбрана на дамите и чиято партия няма квоти за пол, даде обещание да „ подреди този дом “, като осъди „ отвратителното държание “ на някои мъже в Народното събрание.

 Унгарски евродепутат подаде оставка поради сексскандал в Брюксел Унгарски евродепутат подаде оставка поради сексскандал в Брюксел
Унгарският политик и евродепутат Йозеф Шайер подаде оставка, откакто беше арестуван на секс празненство в Брюксел в петък вечерта, нарушавай...
В понеделник австралийска телевизия Channel 10 заяви, че няколко мъже, работещи за ръководещата коалиция, споделят фотоси и видеоклипове, на които те правят полови актове в Народното събрание, в това число подиуми на мастурбация на бюрата на законодателите.
Тези обстоятелства излизат нескрито повече от месец, откакто някогашната съветничка на Либералната партия Британи Хигинс заяви, че е била изнасилена от някогашен сътрудник в Народното събрание, последвана от три други дами, които оповестяват за набези и полов тормоз от същия мъж.

It’s almost been a week since the protests and I wanted to acknowledge all the women and men who took time out from their busy lives to advocate for a safer, more equitable Australia. Truly, from the bottom of my heart thank-you.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР