Австралийският медиен магнат и натурализиран американски гражданин Рупърт Мърдок се

...
Австралийският медиен магнат и натурализиран американски гражданин Рупърт Мърдок се
Коментари Харесай

На 92 г. Рупърт Мърдок се сгоди за пети път

Австралийският медиен магнат и натурализиран американски жител Рупърт Мърдок се сгоди за пети път на 92-годишна възраст, оповестяват Ройтерс и Франс прес, базирайки се на негов представител.

Годеницата на милиардера е 66-годишната вдовица Ан Лесли Смит от Сан Франциско.

Новината е обявена от " Ню Йорк пост ", едно от изданията, благосъстоятелност на медийната компания " Нюз корпорейшън " на Мърдок. Според обявата магнатът и новата му изгора са се срещнали в едно от калифорнийските му лозя през септември предходната година - единствено месец след формалния му бракоразвод с четвъртата му брачна половинка, моделът Джери Хол.
 
                             

Покойният от 14 години брачен партньор на Ан Лесли Смит е кънтри артистът Честър Смит, заемал и управителни постове в радиото и малкия екран.

Според " Ню Йорк пост " Рупърт Мърдок е поднесъл годежния пръстен с елмаз на избраницата си на 17 март, в Деня на Свети Патрик. Двамата ще се оженят в края на лятото.

" Бях доста нервозен. Страхувах се да се влюбя, само че знаех, че ще ми е за финален път. По-добре да е по този начин. Щастлив съм ", споделя Мърдок пред " Ню Йорк пост ".

Освен с Джери Хол, магнатът има зад тила си още три провалени брака - със стюардесата Патриша Букър, с журналистката Анна Ман, която съгласно медиите е получила 1 милиард щатски $ след развода им, и предприемачката Уенди Денг.

Рупърт Мърдок, чието положение се прави оценка от сп. " Форбс " на повече от 17 милиарда щатски $, е татко на шест деца.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР