Австралийският актьор Крис Хемсуърт се подготвя за главна роля в

...
Австралийският актьор Крис Хемсуърт се подготвя за главна роля в
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт започва да тренира повече, за да се превърне в Хълк Хоган на екрана

Австралийският артист Крис Хемсуърт се приготвя за основна роля в идния автобиографичен филм за американския първенец по битка и ефирен водещ Хълк Хоган, оповестява NME.
               

A post shared by (@chrishemsworth) on May 2, 2020 at 4:14pm PDT

„ Това е в действителност занимателен план “ , разяснява Хемсуърт. “Лесно е да се досетите, че за тази роля ще би трябвало да упражнявам и да направя повече мускули, в сравнение с за Тор. “

Той акцентира, че ще би трябвало съществено да изследва всичко, обвързвано с битката, и също по този начин съобщи, че с неспокойствие чака да се срещне „ с паметните мустаци на Хоган “. " Ще бъда блондин, може би с подправена плешива глава ", показа Крис Хемсуърт.
               

A post shared by (@chrishemsworth) on Jun 21, 2020 at 8:20pm PDT

Актьорът призна, че към момента не е виждал сюжета на кино лентата. Проектът, режисиран от Тод Филипс („ Жокер “), към момента не е стартирал.

" Проектът е в развой на създаване. Двамата с Тод Филипс се срещнахме преди година или две, с цел да обсъдим детайлностите, в това число концепцията за кино лентата, която, съгласно мен, в един миг може да стане сериал ", изясни Крис Хемсуърт.
               

A post shared by (@chrishemsworth) on May 8, 2020 at 7:09am PDT

Фактът, че звездата от " Отмъстителите " ще играе в биографичния филм, стана известнен през февруари тази година. Сценарият ще бъде написан от Скот Силвър („ Жокер “, „ Осма миля “) и Джон Полоно („ Град на прегрешението “). Премиерата на лентата ще бъде в стрийминг платформата Нетфликс. Дата към момента не е оповестена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР