Австралийските власти обявиха днес награда от 1 милион австралийски долара

...
Австралийските власти обявиха днес награда от 1 милион австралийски долара
Коментари Харесай

Австралия издирва изчезнало 4-годишно дете с награда от $750 000

Австралийските управляващи оповестиха през днешния ден премия от 1 милион австралийски $ ($750 000) за информация, водеща до разкриване на 4-годишно момиче, за което има опасения, че е отвлечено предишния уикенд от далечен къмпинг, съобщи.

Клео Смит изчезнала от палатката на фамилията ѝ в Западна Австралия в ранните часове на събота, което провокира интензивното ѝ търсене по суша, въздух и вода.

Но след 6 дни безплодно търсене в региона на къмпинга " Блоухолс " - крайбрежен туристически обект на към 1000 км северно от Пърт, полицията заяви, че " незабавно търси " помощ от обществеността.



Премиерът на Западна Австралия Марк Макгоуън и министър Пол Папалия оповестиха паричната премия в четвъртък, която ще бъде предоставена за информация, която води до откриването на Клео или води до ареста и осъждането на лицето или хората, забъркани в нейното изгубване. Те споделиха, че " се молят за позитивен резултат ".

" Надявам се, че множеството хора с подготвеност ще се изявят, в случай че разполагат с информация, която може да помогне на полицията, само че в случай че тази премия стимулира някого да помогне на полицията да върне Клео вкъщи, тогава държавното управление е повече от щастливо да го предложи ", сподели Папалиа.

За последно Клео е забелязана да спи с розово-лилава пижамка.

" Някой в нашата общественост знае какво е станало с Клео. Някой разполага с данни, които могат да оказват помощ ", съобщи зам.-шефът на полицията в Западна Австралия Кол Бланч.

" Сега има един милион аргументи да се отзове ", добави той, визирайки паричната премия.

Детективите споделят, че имат " съществени опасения " за сигурността на Клио, защото считат, че ципът за отваряне на палатката е бил прекомерно висок, с цел да може тя да доближи - което демонстрира, че може да е била отвлечена.

Изчезването на момиченцето провокира вниманието на австралийците, като мнозина от тях показаха в обществени медии съпричастност към болката на фамилията.

Нейната майка Ели описа по какъв начин след разходка в 6 ч. сутринта е разкрила палатката отворена и неналичието на по-голямата си щерка. В изявление за локални медии тя прикани съгражданите си да ѝ оказват помощ за " връщането на дребното ни момиченце у дома "

" Имахме толкоз доста фамилии, които да ни оказват помощ, поддържат ни. Но знаете, че както всички ни питат от какво се нуждаете, всичко, от което в действителност се нуждаем, е нашето малко момиченце у дома ", сподели майката пред филиала на CNN 9 News.

Смит разказва щерка си като красива и деликатна с " най-голямото сърце ".

" Всеки ден тя желае да носи рокля на принцеса ", сподели тя. " Тя е толкоз сладка - всичко, което бихте желали в едно малко момиченце. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР