Австралийските власти обявиха днес награда от 1 милион австралийски долара

...
Австралийските власти обявиха днес награда от 1 милион австралийски долара
Коментари Харесай

Австралия издирва изчезнало дете с награда от $750 000

Австралийските управляващи оповестиха през днешния ден премия от 1 милион австралийски $ ($750 000) за информация, водеща до разкриване на 4-годишно момиче, за което има опасения, че е отвлечено предишния уикенд от далечен къмпинг.

Клео Смит изчезнала от палатката на фамилията ѝ в Западна Австралия в ранните часове на събота, което провокира интензивното ѝ търсене по суша, въздух и вода.

Но след 6 дни безплодно търсене в региона на къмпинга „ Блоухолс “ – крайбрежен туристически обект на към 1000 км северно от Пърт, полицията заяви, че „ незабавно търси “ помощ от обществеността.

„ Някой в нашата общественост знае какво е станало с Клео. Някой разполага с данни, които могат да оказват помощ “, съобщи зам.-шефът на полицията в Западна Австралия Кол Бланч.

„ Сега има един милион аргументи да се отзове “, добави той, визирайки паричната премия.

Детектив Род Уайлд съобщи, че следствието в този момент „ ни кара да имаме вяра, че тя е била взета от палатката “.

„ Надяваме се да открием Клео жива. Но имаме огромни опасения за сигурността ѝ “, добави той.

Изчезването на момиченцето провокира вниманието на австралийците, като мнозина от тях показаха в обществени медии съпричастност към болката на фамилията.

Нейната майка Ели описа по какъв начин след разходка в 6 ч сутринта е разкрила палатката отворена и неналичието на по-голямата си щерка. В изявление за локални медии тя прикани съгражданите си да ѝ оказват помощ за „ връщането на дребното ни момиченце у дома “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР