Австралийската звезда Тим Кехил напусна клуба от местната професионална лига

...
Австралийската звезда Тим Кехил напусна клуба от местната професионална лига
Коментари Харесай

Тим Кехил напусна отбора си, недоволен от малкото игрово време

Австралийската звезда Тим Кехил напусна клуба от локалната професионална лига Мелбърн Сити и ще се опита да си откри нов тим в локалното състезание с концепцията да играе по-често и да завоюва място за Световното състезание в Русия следващата година. Ако това се случи, той ще се състезава на четвърти следващ Мондиал с " кенгурата ".

Кехил, който е голмайстор номер 1 на националния тим на страната с 50 гола, напуща Мелбърн Сити след 13 попадения от август 2016-а година насам. Мелбърн Сити е под контрола на Манчестър Сити и доста постоянно това се отразява на политиката на австралийския тим.

" Никога не е елементарно да кажеш сбогом, само че пък страхотното е, че го върша откакто спечелихме през последния уикенд и оставям отбора на 3-о място в класирането, съобщи някогашният нападател на британските Милуол и Евертън, както и на тимове в Съединени американски щати и Китай. Самият Кехил чества през днешния ден своя 38-и рожден ден.
Кехил дойде в Мелбърн Сити с финансово впечатляващ тригодишен контракт, напуща единствено след 9 кръга, а преди този момент направи и няколко заплашителни диалога с треньора Уорън Джойс, в случай че не му дава повече време за игра. Той влезе в 77-ата минута при триумфа с 2:1 над Нюкасъл Джетс в събота, само че пък в азиатския плейоф със Сирия заби и двете попадения за Австралия и оказа помощ за класирането. След като австралийците се постановиха с 3:1 над Хондурас във финалния междуконтинентален плейоф, изясни потребността от време по отношение на решението за бъдещето си, само че и тогава загатна за присъединяване в Русия.

Австралия сега няма народен треньор, като упованията са подобен да бъде назначен през февруари. През ноември Ангелос Постекоглу напусна поста, а за негови наследници са посочени Свен-Йоран Ериксон, Джани де Биази и други водещи експерти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР