Австралийката Леа Фрагомени, която свали 40 килограма за една година,

...
Австралийката Леа Фрагомени, която свали 40 килограма за една година,
Коментари Харесай

Вижте как изглежда жената, която свали 40 килограма за 1 година

Австралийката Леа Фрагомени , която смъкна 40 кг за една година, разкрива тайната на триумфа си. Нейната история споделя РИА Новости по информация на телевизионния канал 7News.
Фрагомени споделя, че от детството си е страдала от наднормено тегло, защото постоянно е преяждала, до момента в който оптималното й тегло е било над 112 кг. Според 28-годишната жена раждането на близнаци, както и мощен дискомфорт по време на бременността, са я подтикнали да промени метода си на живот.
През 2019 година Фрагомени се обръща към доктор, с цел да оперира стомаха й по държавна стратегия, само че получила отвод, защото не отговаряла на критериите. В резултат на това, тя стартира независимо да работи от март 2020.

Австралийката почнала да управлява употребяваните калории, както и да тренира. Според нея, тя се опитвала да яде колкото се може повече пълноценни храни и да заобикаля висококалоричните храни.

Вижте тази обява в Instagram.

 
Дневният банкет на дамата е към 1500 калории, до момента в който тя не се е отказала изцяло от разнообразни лакомства. Нейното меню се състои от изгорял самун с извара, кисело мляко с плодове и ядки, салати с пиле или риба звук, плодове и зеленчуци, малко количество въглехидрати под формата на тестени произведения, ориз или картофи.
Както споделя Фрагомени, откакто постигнала резултат и стигнала до 72 кг, тя се чувствала " напълно друг човек ".
" Имам толкоз доста сила и устойчивост, с цел да минавам без сънливост. Мога да търча с децата си и да се любувам на упражненията за първи път в живота си. Не се срамя от размера си и ми е доста по-лесно да пазаря облекла ", добави тя.


Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР