Австралиецът Стивън Амос спечели конкурса на Виктория за най-добър музикален

...
Австралиецът Стивън Амос спечели конкурса на Виктория за най-добър музикален
Коментари Харесай

Австралиец спечели конкурса на Виктория за кавър на песента ѝ от Евровизия “Tears Getting Sober”

Австралиецът Стивън Амос завоюва състезанието на Виктория за най-хубав музикален кавър на песента ѝ „ Tears Getting Sober ", с която трябваше да показа България на Евровизия 2020. 24-годинишният артист от Мелбърн ще има опция да се включи в онлайн музикална сесия дружно с надарената българка и екипа, с който тя работи по идния ѝ албум.

Кавър версията на Стивън, която впечатли Виктория и екипа ѝ:



Виктория споделя за състезанието: „ Над 50 артисти и музиканти взеха присъединяване и ни беше доста мъчно да изберем най-хубавите версии на „ Tears Getting Sober ". Кавърът на Стефан в действителност се открои. Радвам се и какъв брой доста надарени българи се включиха. "

Сред петте най-хубави кавъри попадат още акапелното осъществяване на Jessiah, която живее и твори в София, прочувствената кавър версия на Атанаска Тенева - Nanny от Първомай, майсторското вокално осъществяване Димитрина Германова от Добрич и джас версията на Ива Иванова от Nova Family. Всички те ще получат цялостния комплект мърчандайзинг на Виктория.
" Tears Getting Sober " се трансформира в един от огромните шлагери от анулираното издание на Евровизия 2020. Песента влезе в цифрови музикални ранглисти на Англия, Нидерландия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия.
Акустична версия на " Tears Getting Sober " в осъществяване на Виктория:



През юни следва да излезе новата ария и клип на Виктория, която е на британски и ще се споделя „ Alright ". Певицата снима музикалното видео в Бургас и Приморско.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР