Австралиец преживя "най-ужасяващия момент от живота си", когато, на път

...
Австралиец преживя "най-ужасяващия момент от живота си", когато, на път
Коментари Харесай

Отровна змия изкара акъла на шофьор, почуквайки по предното стъкло

Австралиец претърпя "най-ужасяващия миг от живота си ", когато, на път за работа забелязал отровна змия да пълзи по предното стъкло на колата му, оповестява австралийският ефирен канал ABC News.

Тед Оджиър, от щата Нов Южен Уелс, карал, когато една Черна Аспида изпълзяла отдолу под капака и се плъзнала по предното стъкло на автомобила, след което се увила към страничното огледало.

"Тя няколко пъти направи нещо като почукване по стъклото, като че ли искаше да го счупи, тъй като явно искаше да влезе при мен ", споделя мъжът.



Въпреки ужаса от непредвидената поява на влечугото, той траял пътя си към работа, като в това време се обадил за помощ на собствен сътрудник.

Двамата мъже съумели да отстранят змията, дълга над 2 метра, и да я "запратят " в храстите край пътя благодарение на метлата, която Оджиър държал в багажника си "за всеки случай ".



Невероятната преживелица се появи и във Фейсбук, където различен сътрудник на Тед разгласил фотоси от случая с коментар: "Ако аз бях на негово място, щях да изскоча от противоположната врата и да зарежа автомобила на пътя ".

Пред ABC News Тед разказал, че змията най-вероятно се е измъкнала под капака през нощта. Когато колата потеглила, топлината от мотора нарушила спокойствието ѝ и я предиздвикала да напусне убежището.

Тази година Австралия е ударена от една от най-горещите талази през последните 80 години. Именно поради нея змиите са станали по-активни, както самичък открил Тед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР