AVS Media Player е пълнофункционален мултимедиен плейър, поддържащ множество формати

...
AVS Media Player е пълнофункционален мултимедиен плейър, поддържащ множество формати
Коментари Харесай

AVS Media Player 5.5.3.152

AVS Media Player е пълнофункционален мултимедиен плейър, поддържащ голям брой формати и функционалности и притежаващ прелестен подсъзнателен интерфейс.

С AVS Media Player можете:

да възпроизвеждате на Вашия компютър файлове в най-разпространените мултимедийни формати; да слушате аудиофайлове и аудиодискове, като в същото време употребявате богат набор от визуализации; да преглеждате изображения, съхранени на твърдия диск на компютъра; да организирате мултимедийни файлове в описи за възпроизвеждане и да ги съхранявате във формат M3U или PLS, както и да зареждате авансово основани други плейлисти; да регулирате главните систематични настройки – да променяте съотношението на страните, да задавате брой и настройка на високоговорителите и др. да отваряте всички известни формати за надписи и да променяте техния цвят, шрифт и размер; да вършиме фотоси на екрана и да ги съхранявате в някой от поддържаните графични формати и други

Пълния лист на поддържаните от програмата видео-, аудио- и графични формати можете да откриете на този адрес. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екрани 1 от 2

Официална страница
Изтегли: AVS Media Player 5.5.3.152 (104 MB)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР