Авиокомпания United Airines, която в началото на август поиска от

...
Авиокомпания United Airines, която в началото на август поиска от
Коментари Харесай

United Airlines уволнява близо 600 неваксинирани свои служители

Авиокомпания United Airines, която при започване на август изиска от всичките си чиновници в Съединени американски щати да се имунизират против COVID-19, разгласи, че се готви да уволни 593-ма души, които не са показали доказателство, че са ваксинирани, съобщи Франс прес.

От общо 67 000 чиновници в компанията под 3 % (около 2000 души) са поискали да бъдат освободени от задължението по здравна или религиозна причина. Над 99 % от останалите са избрали да се имунизират, осведоми Българска телеграфна агенция.

Поискахме всичките ни чиновници в Съединени американски щати да се имунизират по една елементарна причина: да подсигуряваме сигурността на личния състав си, показаха в изказване основният изпълнителен шеф Скот Кърби и президентът Брет Харт.

" Истината е, че всички са в по-голяма сигурност, когато всички са имунизирани и условието за ваксиниране работи ", допълниха те.

За 593-та чиновници, които не са показали доказателство за имунизация, компания ще стартира развой на уволнение според процедура, контрактувана с профсъюзите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР