Авиационният гигант сключи 5-годишен договор с Dassault SystemesAirbus ще внедри

...
Авиационният гигант сключи 5-годишен договор с Dassault SystemesAirbus ще внедри
Коментари Харесай

Airbus поема към дигиталната трансформация

Авиационният колос подписа 5-годишен контракт с Dassault Systemes

Airbus ще внедри платформа Dassault Systemes 3DExperience, която цифровизира цялата софтуерна верига (снимка: Airbus)

Водещият производител на самолети Airbus стартира партньорство с френската компания Dassault Systemes, един от водачите на пазара за програмен продукт за 3D планиране и ръководство на виталния цикъл на продуктите (PLM).

Петгодишното съглашение планува внедряване в активността на Airbus на приложения за 3D планиране, разработка, произвеждане, моделиране и разбор на данни. Това ще разреши на компанията да реализира пробив в цифровата промяна на своя бизнес и да постави основата на европейска индустриална екосистема в областта на авиацията.

Съгласно контракта, Airbus ще внедри платформа Dassault Systemes 3DExperience, която цифровизира цялата софтуерна верига – от проектирането до интервенциите – с потребление на обединен модел на данни за унифицирано потребителско преживяване.
още по тематиката
Технологията ще направи цифровото планиране, произвеждане и услуги (DDMS) налични за всички подразделения на Airbus и за всички продуктови линии на компанията.

Внедряването на платформата 3DExperience е призвано да форсира цифровата промяна на Airbus. В резултат на това, компанията ще може да употребява експертизата и базата познания на цялата си екосистема за основаване на решения и потребителско преживяване – това е допустимо единствено в изискванията на цифрова среда, разясняват от Dassault Systemes.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР