Август, както обичайно обича да прави, се изниза почти незабелязано.

...
Август, както обичайно обича да прави, се изниза почти незабелязано.
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през септември

Август, както всекидневно обича да прави, се изниза съвсем неусетно. И това може да значи все по-малко благоприятни условия за плаж и отмора край морето, само че също по този начин, че сме все по-близо до есента.
 Wedding Season, Day Shift, The Girl in the Mirror и новите филми и сериали на Netflix през август
Новите филми и сериали на Netflix през август

От сантиментални комедии до ликвидиране на вампири

А тя ни е измежду обичаните сезони, просто тъй като всичко става доста красиво, цветно и пъстро. Тогава е още по-лесно да се гледат нови филми и сериали. А Netflix за следващ месец и година няма да разочароват с многообразие за всеки усет. Нека да започваме със заглавията, които ни сграбчиха вниманието през септември.

Love in the Villa

Започваме леко сладникаво с сантиментална комедия, която има за цел да настрои уместно тона за целия месец. Love in the Villa ще забележим по какъв начин непоправимата романтичка Джули (Кат Греъм) би трябвало да се оправи с разрушеното си сърце.

Тя обича всичко да е планувано, по тази причина провежда сантиментална екскурзия до Верона за нея и обичания ѝ. Всички си мислят, че точно там той ще ѝ предложи, само че се случва тъкмо противоположното - зарязва я още преди пътуването. Понеже обаче всичко е платено, а Джули мечтае да посети Верона взема решение въпреки всичко да отиде на почивката сама.

Оказва се обаче, че мястото, в което би трябвало да отседне, е станала неточност и резервацията ѝ е дублирана. И да, би трябвало да дели мястото за настаняване с изцяло непознатия за нея Чарли (Том Хопър). На пръв взор двамата са много разнообразни и мъчно се погаждат, като даже се развихря война сред тях.

Но тъкмо както се случва в сантименталните комедии, за тези няколко дни, прекарани в сантиментален италиански град, ледовете могат да се стопят доста по-бързо от предстоящото.

Love in the Villa е в Netflix от 1 септември

Chef`s Table: Pizza

Оставаме на сантиментална тематика, само че малко по-различна, тъй като тук основният воин ще е пицата. А всичките ѝ обожатели знаят прелестно, че тя е обич.

В този сезон на поредицата Chef`s Table ще се разходим на длъж и на простор по света, с цел да разберем по какъв брой доста разнообразни способи може да бъде приготвяна една пица. От тестото до плънката - всичко е въпрос на обич и пристрастеност към храната.

Ще забележим какво тъкмо съставлява пицата за някои от известните готвачи от Портланд и Финикс до Италия и Япония. Целта на всеки един от шестимата готвачи, които ще бъдат показани в сезона, е много утопична - да сътвори съвършеното парче пица.

Chef`s Table: Pizza е в Netflix от 7 септември

Broad Peak

И тук е моментът, в който внезапно ще сменим тона, тъй като продължаваме с радикално друга история - тази на алпиниста Мачей Бербека.

Игралният филм е основан на същински събития и ще ни покаже компликациите и опитите на поляка да покори един от най-високите и сложни върхове в света - Броуд пик (8047 м).

25 години откакто за първи път е опитал да покори върха в експедиция, която му е коствала доста, Бербека се впуска още веднъж в премеждие, с цел да довърши започнатото. Но се повдига въпросът дали този път няма да му коства всичко.

Broad Peak е в Netflix от 14 септември

Blonde

Завършваме месеца с най-очакваното от нас заглавие. Причините са две. Първата е, че филмът е фокусиран върху Мерилин Монро. А втората няма потребност да я обясняваме, можем просто да изпишем името ѝ - Ана де Армас.

В Blonde кубинската актриса ще се превъплъти в Монро, като поръчките все още са, че няма да бъде типичният сладникав филм, а ще покаже двете лица на актрисата. Това, което всички виждат и по което се прехласват, и това, което малко на брой желаят да опознаят - Норма Джейн.

Режисираният от Андрю Доминик филм ще бъде 18+, което не е доста типично за продуциран от стрийминг платформата филм. Но пък се чака да бъде сред основните играчи в идващия награден сезон.

Blonde е в Netflix от 28 септември

През месеца може да обърнем внимание и на  Dated & Related (2 септември),  You`re Nothing Special  (2 септември),  Get Smart With Money (6 септември) и  No Limit (9 септември).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР