Авантюризмът наи неясните нюанси при преброяването на гласовете от миналите

...
Авантюризмът наи неясните нюанси при преброяването на гласовете от миналите
Коментари Харесай

Москва: Празникът на демокрацията в САЩ приключи

Авантюризмът на и неразбираемите нюанси при преброяването на гласовете от предишните избори станаха аргументите американците да излязат на улицата. Според шефа на комисията по външна политика на Съвета на федерацията Константин Косачев Съединени американски щати към този момент не могат да постановат на никого курс на народна власт, защото са изгубили всички права за това, съобщи БГНЕС.
" Празникът на демокрацията завърши. Това, уви, в действителност е дъното, споделям това без сянка на зложелателство. Америка към този момент не обрисува курс и затова е изгубила правото да го дефинира. И още повече да го постанова на другите ", написа Косачев на страницата си във .
 В Белия дом към този момент се чудят дали да не смъкват Тръмп мигновено от власт В Белия дом към този момент се чудят дали да не смъкват Тръмп мигновено от власт
Многобройни източници от Белия дом са безапелационни, че е имало неформани диалози сред топслужители на администрацията на американския...
Според него събитията във Вашингтон имат „ няколко пласта аргументи, извели хората на улицата “.
" На повърхността - нарцисизмът, ексцентричността и авантюризмът на Тръмп, играещ като неотстъпчив последовател на курса, изравен на капитанския мостик на потъващ транспортен съд. По-дълбоко - неразбираеми зигзази при преброяването на гласовете от 3 ноември и в този момент в Джорджия ", сподели сенаторът.
Косачев също счита, че този път губещата страна има повече от задоволително учредения да упреква спечелилите във фалшификации. " Американската народна власт явно куца с двата крайници ", отбелязва той.
" А в дълбочина от ден на ден и повече безлични политически платформи на демократи и републиканци, водещи, съгласно законите на математиката и информационните канали, до почти тъждество на поддръжниците и на двете крила. Америка е разграничена на половина, равни по мощ половини постоянно ще оспорват резултатите от гласуването не в тяхна изгода ",каза ръководителят на интернационалната комисия на Съвета на федерацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР