AutoTRAX DEX-PCB поддържа триизмерна визуализация на проектите(екранна снимка: AutoTRAX DEX-PCB

...
AutoTRAX DEX-PCB поддържа триизмерна визуализация на проектите(екранна снимка: AutoTRAX DEX-PCB
Коментари Харесай


AutoTRAX DEX-PCB поддържа триизмерна визу


AutoTRAX DEX-PCB поддържа триизмерна визуализация на плановете
(екранна фотография: AutoTRAX DEX-PCB )

Ако желаете да проектирате или изграждате разнообразни електронни артикули или съставни елементи, евентуално ще се нуждаете от профилиран програмен продукт. AAutoTRAX DEX-PCB е богата на функционалности стратегия, основана да улесни работата на инженерите, които се занимават с дизайн на електроника.

Този програмен продукт дава сложна среда за планиране на печатни платки (PCB) без обилни старания. Поддържа 3D визуализация , тъй че можете да видите кои съставни елементи къде са свързани и да извършите подобаващи корекции съгласно обстановката. Програмата ще ви спести терзанията за непълни дизайни, нарушавания на разпоредбите или разхлабени кабели.

AutoTRAX DEX-PCB съдържа огромен набор от принадлежности и разрешава на проектантите да основават лични дизайни по два разнообразни метода: като употребяват наличните си дизайнерски схеми или разчитат на вградения съставен елемент Part Creator .

След като приключите с измененията в дизайна, можете да създадете окончателната форма на печатната платка. Програмата употребява вашия йерархичен дизайн и го попълня с съставни елементи. Рутирането на платката може да се извърши по два метода – автоматизирано или ръчно.

Проектът, основан с AutoTRAX DEX-PCB, може да бъде експортиран в общоприет XML документ и да се обработва от различен сходен програмен продукт, ако би трябвало да извършите спомагателни интервенции. Това дава опция както сами да прочетете файла, по този начин и да употребявате други стратегии, с цел да декриптирате съдържащите се данни и да ги обработвате безпроблемно.

Като цяло, AutoTRAX Design Express е практично приложение, което може да ви помогне да проектирате печатни платки (PCB) без обилни старания. Включва необятен набор от принадлежности за опростяване на работата и поддържа износ на плановете в XML файлове, тъй че да ги обработвате и с други стратегии, в случай че е належащо.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР