automedia.investor.bgСимпатичният швейцарски Microlino е преработен сериозно спрямо първата версияMicrolino отново

...
automedia.investor.bgСимпатичният швейцарски Microlino е преработен сериозно спрямо първата версияMicrolino отново
Коментари Харесай

Електромобил за 12 000 евро дебютира в Женева

automedia.investor.bg

Симпатичният швейцарски Microlino е модифициран съществено по отношение на първата версия

Microlino още веднъж е тук. След продължителното правосъдно дело с Artega за правата върху дребния електрически автомобил, швейцарската компания показва втората му версия на автосалона в Женева (5-15 март).

Новият дизайн, който за първи път ще бъде показан в Женева, е определен посредством онлайн изследване измежду над 17 000 души, които към този момент са резервирали градската кола. „ За нас постоянно е било значимо да можем да интегрираме общността на Microlino допустимо най-дълбоко в процеса на разработка. С Microlino 2.0 желаеме да създадем това доста по-внимателно от преди “, сподели Оливър Уботер, един от двамата синове на Вим Уботер, чиято компания Micro започва Microlino през 2015 година " В бъдеще нашите клиенти също ще имат думата - да вземем за пример за джантите и тапицериите ", разясни Ouboter.

През януари 2020 година Micro реши да преразгледа напълно структурата на транспортните средства на Microlino, с цел да отговори на условията за качество, сигурност и държание при шофиране. В допълнение, шасито е напълно модифицирано, а задната ос е разширена, което доста усъвършенства стабилността. Новият електромотор е с увеличена мощ и в това време е доста по-ефективен от остарялата версия.

 Microlino 2.0

Интериорът е по-просторен и ергономичен. Кормилната колона ще бъде закрепена отсега нататък и към този момент няма да се сгъва при отваряне на вратата, което доста усъвършенства сигурността и държанието на кормилото. В допълнение, по-тясната предна колона усилва видимостта. Дизайнът на салона ще бъде показан на първия прес-ден в Женева.

Основните механически данни, обсегът до 200 километра и цената от 12 000 евро не се трансформират. Стартът на производството при италианската компания CECOMP е плануван за 2021 година.

 Microlino 2.0

Втората иновация от Micro визира нов продуктов сегмент. Microletta е идея за триколесен електрически моторен скутер. Дизайнът е основан на този на Microlino и съчетава модерността с ретро чувството.

Двете предни колела обезпечават увеличено сцепление при завиване и имат усъвършенстван спирачен резултат, който предлага повече сигурност спрямо двуколесните мотопеди. На светофара, кормилният механизъм може да се заключи, тъй че скутерът да стои изправен самичък и да не се постанова да бъде подпиран с крайник. Сменяемите акумулатори с обсег над 100 километра разрешават комфортно зареждане на всички места.

 Microlino 2.0

Превозното средство е класифицирано в Европа като триколка и затова може да се кара без брошура за мотоциклети, макар оптималната скорост от 80 км/ч – задоволителна е брошура за автомобил. За двуколесни електрически скутери, за разлика от тези с бензинови мотори, се изисква удостоверение за ръководство мотоциклет със скорост над 45 км/ч, заради което сега в Европа се оферират единствено няколко електрически скутери.

На уеб страницата на компанията към този момент може да се направи резервация. Цената ще бъде към 4 900 евро. В момента няма информация за плануван старт на производството, тъй като силите на компанията са съсредоточени върху старта на производството на Microlino.

В Женева ще бъде показан и първообраз на нов четириколесен е-скутер, който Micro ще създаде и създаде за Audi. Особеното при този артикул е кормилното ръководство посредством изместване на тежестта и опцията за ръководство на модела единствено с една ръка. Понастоящем техническите детайлности не са известни.

Снимки: Micro

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР